L’Ajuntament de Pego decreta suspendre totes les activitats esportives del cap de setmana

Així mateix, mantindrà tancades les instal·lacions esportives des de les 18h de divendres 16 de desembre fins a les 24 hores de diumenge, 18 de desembre, davant l’activació de l’alerta taronja per fortes pluges i forts vents. El decret afecta les activitats de cadets i nivells inferiors. No obstant això, també recomana suspendre la resta d’activitat previstes de júniors i sèniors. Afegim consells en cas de tempestes que facilita el CCE. 

Davant l’avís del Centre de Coordinació d’Emergències (CCE) de la Generalitat establint la situació de preemergència per #pluges nivell TARONJA en el litoral nord d’#Alacant i litoral sud de València, amb una acumulació de pluges en 12 hores que poden arribar als 150mm (segons AEMET), l‘Ajuntament de Pego, per decret d’alcaldia, ha resolt a primeres hores de la vesprada, suspendre totes les activitats esportives previstes per a este cap de setmana que afecten a cadets i nivells inferiors que s’havien de celebrar a Pego, però també aquelles que impliquen desplaçaments a d’altres poblacions veïnes. Per a la resta de categories, el decret recomana que també se suspenguen les activitats.


doc09802820161216145252_001

Així mateix, l’Ajuntament de Pego mantindrà tancades les instal·lacions esportives durant el cap de setmana davant l’alt risc de fortes pluges.

La durada prevista d’este decret és des de les 18 hores de divendres 16 de desembre fins a les 24 hores de diumenge 18 de desembre.


El CCE ens indica quina és la millor forma de procedir davant una tempesta: 

czzuvglwgae5txh

2044 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!