Apareix un cadàver al Club Nàutic de Moraira

La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies de la mort d’un home d’uns 63 anys d’edat, resident de Calp, el cadàver del qual va ser trobat ahir al matí, sense signes aparents de violència, als voltants del Club Nàutic de Moraira, en el terme municipal de Teulada. El dia 2 de gener els treballadors del Club Nàutic de Moraira van començar l´any amb una dolenta experiència i és que es van trobar, cap a les 8.30 del matí el cos sense vida d´un ciutadà que va ser identificat com a espanyol, veí de Calp. El difunt va ser localitzat en una zona de dic sec destinada a la reparació d´embarcacions del port esportiu.

La descoberta va ser comunicada a les forces i cossos de seguretat immediatament. Els efectius de la Guàrdia Civil que es van acostar fins al lloc dels fets van iniciat una investigació per a tractar d’aclarir les circumstàncies de la mort de l’home, el cadàver del qual no presentava cap signe que indicara que hi havia hagut violència pel mig en el seu defunció. El cos va ser traslladat a l´Institut forense on se li practicarà l’autòpsia. No obstant, les mateixes fonts policials van apuntar que les forces de seguretat remenen la possibilitat que l’home morira per causes naturals.

Al respecte de les possibles causes de la mort, un testimoni presencial va assenyalar que l’origen de la defunció de l’home podria deure’s a una possible malaltia ja que entre les robes que portava es va trobar un estoig buit de medicació.
747 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!