AMADEM es prepara per a la V Calçotada Solidària

Esta serà el pròxim diumenge 25 de febrer a la finca d’El Campell de Pedreguer. Anirà acompanyada d’una jornada de portes obertes. Les inscripcions es tancaran el 21 de febrer o al completar l’aforament. Qualsevol dubte es pot aclarir contactant directament amb AMADEM al 966469120 o al correu electrònic amadem@amadem.es

Cartel webAMADEM és una associació sense ànim de lucre que treballa a la Marina Alta pel compliment dels drets de les persones amb problemes de salut mental i per a millorar la seua qualitat de vida i la dels seus familiars. Entre les distintes activitats que organitzen al llarg de l’any per donar-se a conèixer, però també, per a recaptar fons que els permeten seguir els distints tallers que oferixen, es troba la Calçotada Solidària que sol celebrar-se per esta època, quan els calçots estan a punt per a menjar. De fet, la Calçotada Solidària, que enguany arriba a la seua cinquena edició és un dels esdeveniments més multitudinaris dels que AMADEM organitza per a promocionar l’associació i ajudar a sustentar-la.

Recorden des de l’associació que la calçotada és un dels plats típics de la gastronomia catalana que s’ha anat estenent fins a arribar a les nostres terres, ja que el calçot també es pot cultivar ací. AMADEM el va triar perquè és un menjar que incita a celebrar una festa popular al voltant del ritual que comporta la forma de cuinar el calçot. Es cuina a flama viva i tradicionalment amb les brases resultants es torra carn, salsitxes o pollastre. Una forma que convida a compartir.

Així mateix, cal recordar que en l’hort que tenen a la finca del Campell els mateixos usuaris i usuàries van començar, fa cinc anys enrere, a cultivar calçots com una més de les activitats que hi oferia l’associació per activar les parts sanes de les persones que hi acudixen a AMADEM.

Les anteriors Calçotades Solidàries van tindre un gran èxit. AMADEM ha arribat a reunir fins a 450 persones en esta jornada solidària i campestre. Han col·laborat empreses de la comarca a qui agraïxen la seua solidaritat i, asseguren, que el seu lema sempre és: enguany “més i millor”, el que vaticina com serà la jornada que tindrà lloc diumenge, 25 de febrer. Les inscripcions es tancaran el 21 de febrer o al completar l’aforament. Es poden comprar tiquets en els punts de venda de diferents localitats.

AMADEM celebra eixe diumenge, no només la V Calçotada Solidària, sinó també una jornada de portes obertes en la seu d’activitats de la Finca El Campell de Pedreguer.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb AMADEM en el telèfon: 966469120 o en el correu electrònic amadem@amadem.es
1633 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!