Alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de l’IES Enric Valor de Pego es presenten a un concurs de creació de pàgines web

«L’objectiu és experimentar amb les noves tecnologies i fer conèixer les possibilitats aplicades a la vida quotidiana des d’un punt de vista pròxim i senzill».
Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) cada vegada ho inunden tot amb més força. De fet hi ha generacions joves que són totalment digitals. I una bona prova d’això la tenim cada dia, en veure com teclegen qualsevol dispositiu electrònic. No obstant, sempre hi ha coses per aprendre i és per això que una de les assignatures de Batxillerat és titula TIC. Es dóna en primer i segon de Batxillerat i, entre les matèries que s’inclouen a l’assignatura, està treballar sobre portals webs.

El resultat d’este treball ha estat que alguns alumnes que hi cursen l’assignatura de TIC (informàtica) de 1r i 2n de Batxillerat s’han presentat a un concurs de creació de pàgines webs, Webs al punt. Durant un temps han treballat sobre els portals dedicant molt d’esforç i portant el nom del centre, i de Pego, a tot arreu. Ara entren en la fase de votació popular i és per això que des de l’IES Enric Valor ens animen a visitar les pàgines i votar els portals pegolins a través del vostre compte de Facebook a la web: Webs al punt

El grup de 1er TIC ha fet un portal anomenat Poble Multicultural on s’exposen les característiques pròpies de les zones d’origen de les famílies d’alguns alumnes del centre, reflectint el caràcter multicultural i divers que ens envolta a Pego. Per la seva part, l’alumnat de 2n TIC té un portal anomenat Pràctica. L’objectiu de la web és experimentar amb les noves tecnologies i fer conèixer les seues possibilitats aplicades a la vida quotidiana des d’un punt de vista pròxim i senzill.Des d’ací també us animem a què conegueu les dues opcions i, si esteu convençuts i convençudes, les voteu.
956 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!