Agenda del cap de setmana

Divendres

L‘agenda cultural s’inicia aquesta vesprada a les set en punt amb la inauguració de l’exposició i lliurament del premi del 43 Certamen Nacional de Pintura Vila de Pego, al centre d’exposicions del carrer Hospital. Una hora després, a les huit, es donarà inici al Tres Court International Film Festival al Centre Cultural Ausiàs March de l’Atzúbia.

I a les nou la filà Coscolls, capitans del 2019, oferirà una sessió de cinema a la fresca a la plaça de l’Ecce Homo, en què projectarà la pel·lícula «Expulsados 1609». En finalitzar, hi haurà una xerrada col·loqui sobre l’expulsió dels moriscos valencians i el cas de la revolta de Laguar, a càrrec del col·lectiu Arrels Marinades.

L’agenda de demà dissabte s’obri amb el contacontes organitzat pel grup Dones Cabal, que inclou jocs, música i altres activitats per als xiquets i xiquetes. Tindrà lloc a les onze del mati a la Casa de Cultura.

Ja al migdia, la filà Al-garrapets celebrarà la huitena edició de la seua festa de la Coca, amb coques casolanes, actuacions musicals i disco-mòbil a la seua càbil·la.

També el dissabte començarà la celebració a la Vall de Gallinera de la XIX edició de la Festa de la Cirera. Al llarg de dissabte i de diumenge se desenvoluparà als carrers de Benissili una programació que inclou excursions, activitats per al públic infantil, tallers de cuina, danses, música en directe, la trobada de pintors i el mercat de la terra.

Tornant a Pego, a les set i mitja de la vesprada el grup del CEAM Atrevits Teatre representarà l’obra «Spot arribar més lluny?» al teatre municipal. Les entrades tenen un preu de 3€ i estan a la venda a la Casa de Cultura i al CEAM.

La jornada conclourà amb el Concert Extraordinari del 50 aniversari de la filà Al-hagamba-Muza, que oferirà la Societat Musical Beniatjarense a les nou de la vesprada a la plaça de l’Ajuntament.

Pel que fa al diumenge, l’associació APROP ha preparat varies activitats que farà al passeig Cervantes per a commemorar el seu tercer aniversari.

Començarà la seua jornada festiva amb una caminada, a la que es donarà inici a les 10 del mati. Les inscripcions es podran fer des de les nou fins les deu al passeig. A les onze i mitja Aprop farà una exhibició canina i a les dotze començaran els concursos de gossos. A més, al passeig hi hauran stands amb articles per als animals.

En el mateix mati del diumenge es durà a terme una visita guiada per l’equip de parcs naturals de la generalitat valenciana, per a parlar de la tortuga de Florida a la Marjal, una espècie exòtica invasora. El punt de trobada per als assistents serà el parking de la muntanyeta verda a les deu del mati. S’ha de reservar plaça per a anar-hi, telefonant al 679 195 227.

Per últim, diumenge al migdia tindrà lloc la «Figatellà dels Albardins», al passeig Cervantes. La filà ha publicitat la celebració amb el lema «tingues cervell, menja figatell».

I amb això es tanca l’agenda d’actes previstos per al cap de setmana. Tota la informació al respecte la trobaràs en l’apartat d’agenda del nostre web, www.radiopego.com.

 

 

 

1404 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!