Alcohòlics Anònims celebra el seu 84 aniversari amb jornades de portes obertes a Oliva i Gandia

L’organització d’Alcohòlics Anònims complirà dilluns pròxim 84 anys d’existència, és per això, i amb l’objectiu de donar a conèixer el seu programa de recuperació de l’alcoholisme, que ha organitzat unes jornades de portes obertes. Reunions a les que podrà acudir qualsevol persona interessada.

Aquestes jornades de l’aniversari es desenvoluparan del 8 a l’11 de juny. Els interessats en conèixer el col·lectiu podran acudir a les reunions dels grups de Gandia o del Grao de Gandia, el dilluns, dia 10, a les huit de la vesprada. També hi ha un grup a Oliva, del qual es podrà rebre informació el dimarts, dia 11, a les huit i mitja de la vesprada. I, a més, hi ha un grup a Oliva en anglés, que s’obrirà al públic demà dissabte a les onze del mati.

Per a informar-se i assistir-hi cal telefonar al 96 391 71 60.

Alcohòlics Anònims és una comunitat de dones i homes que comparteixen la seua experiència per a resoldre el seu problema en comú i ajudar a altres a recuperar-se de l’alcoholisme. L’únic requisit per a formar-ne part és tindre voluntat de deixar el consum d’alcohol i la participació en el programa no suposa el pagament de cap quota.

Segons ha informat la mateixa agrupació, Alcohòlics Anònims no participa en cap investigació de l’alcoholisme, ni en tractament mèdics o psiquiàtrics, i no recolza cap causa aliena a la recuperació dels malalts.

Les vies de contacte amb el col·lectiu són el telèfon 96 391 71 60 i el web www.alcoholicos-anonimos.org

1289 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!