La Plataforma en defensa de la sanitat pública demana al futur govern valencià que faça complir les promeses de campanya

La plataforma ha emès un comunicat a tan sols uns dies de la configuració definitiva del nou govern valencià, en què el PSPV-PSOE, Compromís i Podem faran una nova versió del pacte del Botànic. La plataforma els demana en el seu escrit que facen complir la promesa de Ximo Puig i duguen a terme la recuperació del departament de Dénia per a una gestió pública directa.

El col·lectiu expressa el seu desig de que el nou govern autonòmic faça que la sanitat de la comarca siga, en paraules textuals «l’ensenya de la sanitat pública de tot l’estat, amb inversions, augments de plantilles i plans estratègics de futur que atraguen els millors professionals i que converteixen a la Marina Alta en un referent del que ha de ser un departament de sanitat gestionat amb honestedat, eficàcia, equitat i qualitat». «És a dir -continua el comunicat- tot el contrari del que és ara, on el que prima és la recerca de guanys per l’empresa concessionària Marina Salud S.A.».

Afirma la plataforma en el comunicat que «El Pacte del Botànic ha eixit reforçat amb el vot de la majoria dels valencians i valencianes». Textualment, els demana que «No defrauden, perquè sens dubte no hi haurà una tercera oportunitat si ho fan. No ho deixen per al final de la legislatura, perquè no es farà. Ho han de fer ara, i han de fer-ho bé. Per a això, ha de quedar per escrit en el Pacte del Botànic de manera que no done lloc a interpretacions».

És per això que, «La Plataforma estarà vigilant a tots els moviments del Govern des del primer moment de la seua constitució». A més, insisteix en demanar una reunió amb el President de la Generalitat perquè els explique el full de ruta de la reversió.

1013 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!