Agenda d’activitats per al cap de setmana

Esta agenda s’obri amb el III Cicle de Memòria Històrica de Pego, el qual continua hui, dia 8, amb una presentació literària. Rosa Roig i Manola Roig, presentaran el llibre «Les nostres escriptores», del qual són l’autora i il·lustradora, respectivament. L’acte es farà a les set i mitja de la vesprada, a la Casa de Cultura.

Un poc més tard, a les deu de la nit, s’encetarà la festa del 9 d’Octubre amb un concert. La Fúmiga i Morruts actuaran al recinte multiactivitats de La Trillaora. Les entrades estan al web de Notikumi i tenen un preu de 10€.

Continuant amb la celebració del 9 d’octubre, l’acte institucional de l’Ajuntament de Pego està organitzat per a demà dissabte, a les 11:30 hores, amb la participació de tots els grups polítics de la corporació municipal i acompanyament musical. Com de costum, es retrà homenatge a la figura de Jaume I, la qual presideix l’acte a la plaça.

Destaquem en l’agenda també les festes de la Pilarica, este cap de setmana a la Vall d’Alcalà. Inclouen activitats infantils, actes religiosos, concerts i més a Alcalà de la Jovada demà, el diumenge i el dimarts, dia del Pilar.

Com que el cap de setmana serà llarg per a molts, hi ha programades excursions, senderisme i albirament d’ocells, la XII edició de la cursa coneguda com la botamarges a Forna demà i altres activitats de les quals trobareu tota la informació en l’apartat d’agenda del web de la Mancomunitat de Turisme de Pego i les valls.

 

817 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!