Activitats a Pego el cap de setmana

Assemblea Extraordinària de l’Associació Platges Nord de Dénia; Cançons per Palestina; en precampanya inauguració de la seu d’Esquerra-Pego; segona sessió del I Concurs de Monòlegs a Pego; XXVI Trobades a Senija; Mercat de Pasqua a Monte Pego.
– Aquesta vesprada a les 19’30h. en primera convocatòria i a les 20.00h. en segona, tindrà lloc, al Teatre Municipal, l’Assemblea Extraordinària de l’Associació Platges Nord de Dénia per a informar sobre la situació actual de la delimitació marítim-terrestre.

– Aquesta nit La Gossa Sorda actua a Bellreguard dins l’activitat ‘Cançons per Palestina’ junt a una llarga llista de grups valencians.

– Aquest dissabte, a les 19:30h., en el marc de precampanya electoral, Esquerra-Pego inaugura la seua seu, situada en el mateix Carrer Major.

– Dissabte, a partir de les 22h. al Teatre Municipal hi haurà la segona sessió del I Concurs de Monòlegs de Pego organitzat per la Filà Conqueridores.

– No podem oblidar que aquest cap de setmana, més concretament diumenge, tindrà lloc a Senija la XXVI Trobada d’Escoles en Valencià amb el lema ‘El valor del Valencià’. A partir de les 10 comencen les activitats. La Gira 2011, dins aquestes trobades serà dissabte a la nit amb Skapats i Sva-ters presentant disc.

– També dissabte, a Monte Pego hi haurà un mercadet de Pasqua a partir de les 11 del matí on es podran provar especialitats d’aquesta època de l’any d’Alemany i Anglaterra. També hi haurà concurs d’ous de pasqua, tòmbola i un rastrell, entre d’altres. Aquesta activitat estarà situada a la terrassa del Restaurant Monte Pego.

519 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!