El PSPV presenta Enrique Moll “perquè guanye Pego”

A l’alcaldable socialista de Pego l’acompanyaran en els llocs d’eixida Pepa Sendra, Raül Tamarit, Andreu Dominguis, Rosa Bolta i Salvador Tamarit. Enrique Moll va estar acompanyat en la seua presentació per Herick Campos, Diputat Nacional i Ana Barceló, Secretària General Provincial i Candidata Autonòmica pel PSPV. Moll, en el seu discurs va assegurar que el PSPV sí que es renova, es reconverteix i sempre és el PSOE, no canvia cada quatre anys segons li convé. D’altra banda, va prometre que “el PSPV, en el moment en què sàpiga el valor real de rebuts que s’han cobrat indegudament, us tornarà els diners a tots i cadascun dels pegolins”, matisant que no immediatament, sinó amb un pla de pagament.
Anit el PSPV de Pego va presentar la seua candidatura a la Casa del Poble per a recuperar de la memòria, una vegada més, l’esforç que centenars de pegolins i pegolines van fer per construir-la. De fet, la presentadora de l’acte, Carmina Dominguis, coordinadora de la campanya pegolina va qualificar l’acte “com molt emotiu […] pel lloc on ens trobem, la Casa del Poble, un lloc emblemàtic per a tots els socialistes, en la que tota la gent és benvinguda”. També qualificava l’acte d’emotiu per les persones que acompanyaven Enrique Moll i la resta de la llista en la seua presentació oficial, Herick Campos, Diputat Nacional i Ana Barceló, Secretària General Provincial, candidata autonòmica i alcaldessa de Sax. No obstant, Carmina Dominguis va posar l’accent en què “el més important és comptar amb vostès perquè –assegurava- aquest partit sense els companys i les companyes que esteu avui ací no seríem res”. Destacava Dominguis que el PSPV de Pego “hem treballat de valent per a oferir-vos una candidatura del milloret, perquè si el candidat és bo, la resta són increïbles”, asseverava.

Herick Campos, Diputat Nacional, va manifestar que el dia d’ahir va ser “un dia important per al Partit Socialista del País Valencià de Pego, però també és un dia important per a tots els que estem ací perquè anem a demostrar que, efectivament, el partit, els socialistes, estem forts a Pego i estem preparats per a tindre un projecte majoritari a esta ciutat”.

Herick Campos, Diputat Nacional, va dividir el seu discurs en tres pilars, d’una banda, en el fet que “perquè guanye Pego en estes eleccions, que és del que es tracta, ha de guanyar el Partit Socialista”. D’altra banda, va deixar clar que és el que es vota en estes eleccions, una qüestió de la que alguns “no volen parlar”. Així recordà Campos que el 22 de maig “el que anem a elegir, que són els regidors i les regidores, els alcaldes i també els diputats autonòmics i el president de la Generalitat”. Per últim Herick Campos va plantejar “i reivindicar la gestió que fa el Govern d’Espanya.” Abans, però, va reconèixer la tasca feta pels socialistes pegolins i pegolines “per haver dut endavant en els últims anys el projecte socialista i haver mantingut la senya progressista en un govern local i haver reivindicat sempre el socialisme en esta ciutat”.

Així, en primer lloc Herick Campos va plantejar “per què, per a que guanye Pego, ha de guanyar el Partit Socialista, ha de guanyar Enrique?” I contestava que “perquè els socialistes tenim els elements que hi haguera un govern majoritari de progrés ací. Tenim la credibilitat del que han fet els regidors socialistes i el que ha reivindicat la formació. Tenim un equip renovat que conforma la candidatura. Tenim, a més a més, un programa electoral disposat a mantindre el desenvolupament del poble de Pego i tenim, sobretot, principis, que són els principis socialistes […]” Reconeixia Campos que “és un repte complicat perquè són temps complicats. No hi ha massa diners i hi ha gent que ho està passant malament, però us dic, que quan recolzeu al PSPV de Pego no només esteu recolzant a una agrupació local […] sinó que darrere de tots ells tenim un gran partit que és el PSPV, que és el PSOE i des de la Diputació, des de la Generalitat, farem possible les reivindicacions del vostre poble”.

Herick Campos va denunciar que “hi ha gent en aquesta campanya que no vol parlar del que s’ha de parlar […] perquè han d’amagar el que han fet els últims 15 anys. Ha d’amagar el que han fet en matèria de Dependència, en matèria d’Educació, en matèria de Sanitat, el que han fet no pagant als ajuntaments el que els deuen per prestar serveis o per exemple en el Fons de Cooperació Local, que en el cas de Pego estem parlant de quasi 4 milions d’euros que li deuen d’eixe Fons Local que no ha creat la Generalitat”.

En un altre to, la Secretària General del PSPV a la província d’Alacant i candidata autonòmica, Ana Barceló, va destacar “el compromís que amb la societat adquirim quan decidim formar part d’una candidatura amb un projecte de futur per a un poble”, tot això per a revaloritzar la política local, la més propera a la ciutadania perquè, apuntava Ana Barceló, “el treball polític que fem des d’allò local és el que té més capacitat, més importància per a arreplegar les emocions, els sentiments de les persones”. I és per això que apuntava que “tant en els moments bons com en els dolents, sempre hi ha una mirada posada en l’ajuntament”. Assegurava Barceló que “esta política que et permet tocar a la gent, escoltar-la, mirar-la als ulls, sentir les seues preocupacions… això només ho poden fer les persones compromeses com Enrique”. Manifestava la Secretària General Provincial que “això de cara a les eleccions del 22 maig ací a Pego és una realitat. Enrique sap, com a candidat que a Pego és possible”.

Qualificava Ana Barceló a Enrique com “un candidat proper, un candidat que és vostre, que el sentiu proper. Estic convençuda –asseverava Barceló- que és possible perquè teniu a més, un candidat que sap el que costen les coses. Que sap que s’ha de lluitar molt per a eixir endavant. Perquè a més, teniu un candidat que és capaç de superar allò impossible, d’anar més enllà amb esforç, amb mentalitat oberta, sense complexos i emprenedor”. Manifestava la socialista que “a Pego és possible per una senzilla raó, perquè esta casa està plena i els vostres ulls plens de convicció de que el proper govern serà socialista”.

El candidat a l’alcaldia pel PSPV de Pego, Enrique Moll, començava agraint l’assistència de les persones que es van congregar a la casa del poble per a ser testimonis de la presentació de la candidatura que ell encapçala i que, asseverava, “guanyarà les pròximes eleccions a este municipi”. Enrique Moll tornava al principi de l’acte per a reconèixer que “fer l’acte a este local a mi em posa els pèls de punta”, ja que, recordava, “este local es va fer en l’esforç, en el treball i en els diners de centenars de pegolins, jornalers, assalariats, treballadors en general, que d’un somni van fer una realitat i és esta casa del poble”. Aquest comentari duia al candidat socialista a assegurar que “nosaltres en estos moments també tenim un somni […] el de tornar a l’alcaldia que ens correspon per tradició, per gent i per devoció”.

El candidat a l’alcaldia de Pego pel PSPV reconeixia que “el model econòmic que tots coneixem està obsolet, estava enganyat, tenia moltes errades i no s’adaptava a les necessitats reals dels ciutadans, un model basat, únicament i exclusiva en la construcció, un model valencià basat, sobretot, en l’abandonament dels nostres cultius”, que duia a Moll a declarar que “l’agricultura és la gran oblidada pel govern de Camps, que s’ha gastat els diners de tots els valencians que havien d’haver anat a millorar-la i a fer-la més competitiva –declarava Enrique Moll- en vaixells, en la Fórmula 1, en els aeroports sense avions o simplement en comissions o trages”. Aquestes afirmacions duien a Moll a preguntar “on estan els diners la Generalitat havia d’invertir en el Parc Natural de la Marjal? Per què han llevat les ajudes als propietaris de la zona de no cultiu a la Marjal? Per què no s’ha fet la zona de recepció del Parc Natural que li hauria donat un impuls econòmic i turístic al comerç i en general al poble de Pego? Per què? On estan eixos diners senyor Camps?”.

Entrant en allò local, es preguntava Moll “com s’atreveixen a dir els del PP de Pego, a acusar a la gent que està governant en estos moments, de ‘despilfarro’? quan ells van vendre l’aprofitament de tots els PAIs?” I tornava a repetir la pregunta en clau municipal: “On estan eixos diners? Per què es van vendre els terrenys de Penya Roja en 200 milions de pessetes quan el seu valor real en aquella època era de 2.300 milions de pessetes? Què ha passat en eixos 2.100 milions de pessetes?” Afirmava el candidat socialista que “amb eixos 2.100 milions de pessetes ací nedaríem tots”.

Assegurava el candidat socialista que el PP de Pego planteja obrir el PAI de Benitubes, un fet que el duia a qüestionar si els populars “s’han assegut a parlar en els propietaris de Benitubes per a saber si volen obrir-lo?” I assegurava Moll que “nosaltres ens asseurem a parlar amb els propietaris i si és decisió dels propietaris obrir Benitubes, obrirem Benitubes, però no per la il•luminació d’un alcalde o d’un regidor d’urbanisme de torn que diga, “ara obrim Benitubes”” perquè preguntava Moll si són “ells els que han de pagar el PAI?”.

Enrique Moll va anunciar davant tota la gent present a l’acte de presentació de la seua candidatura, que no era poca, que “el PSPV, en el moment en què sàpiga el valor real dels rebuts que s’han cobrat indegudament, us tornarà els diners a tots i cadascun dels pegolins”, tot i que seguidament va advertir, “però no de seguida, sinó que farem un pla de pagament”.

Va apostar el candidat socialista per la comunicació directa amb el poble i per a fer-ho va defensar que “l’Ajuntament està per a fer cas a les persones i resoldre, no sols els grans problemes de l’Ajuntament, sinó resoldre els xicotets problemes que cada veïnat té”.

D’altra banda, el candidat del PSPV a l’alcaldia de Pego li deixava clar al PP de Pego que ell “fa 7 anys que és secretari general de PSPV” i a més que “si que renovem el nostre partit.” Assegurava Moll que “nosaltres ens reconvertim, caiem, ens alcem, millorem, però nosaltres som i serem PSPV-PSOE i no ens canviem de partit per tal de mantindre’ns o d’aspirar a tindre el poder […] no canviem cada quatre anys segons ens convinga”.

Acabava Enrique Moll, candidat a l’alcaldia de Pego el seu discurs explicant una de les filosofies que li va deixar el seu avi Vicent, “que el rencor, la venjança no duen a res bo, però tingues memòria, enrecorda’t, tingues memòria”, per a manifestar als assistents que és el que espera d’ells “que tingueu memòria el pròxim 22 de maig a l’hora de posar la pareta perquè guanye Pego, perquè guanye el Partit Socialista, perquè guanye jo”.

Acompanyen Enrique Moll en la llista del PSPV: Pepa Sendra, Raül Tamarit, Andreu Dominguis, Rosa Bolta, Salvador Tamarit, Rebeca Bañuls, Fernando Company, Anna Piera, Jaume Sala, Alba Sendra, José Merí, Anna Llopis, Carmina Dominguis, Pepa Romà, Reme Guardado, Juan Carlos Cloquell, Anna Aparisi i Tere Ferrando.
536 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!