85 persones contagiades en la residència La Saleta del Verger

El segon brot de coronavirus que pateix la residència del Verger afecta aquesta vegada a 78 dels 107 majors que viuen en ella. Des del geriàtric s’ha indicat que tots els infectats són asimptomàtics i es troben bé excepte un, de 88 anys, que ha estat derivat a l’hospital de Dénia. Entre l’equip de 53 professionals que atenen La Saleta també hi ha 7 que han donat positiu en les proves de detecció del coronavirus.

Pel que sembla, en detectar el brot la residència, de caràcter privat, ha activat el protocol establert per Salut Pública. En concret, s’ha dividit el centre en tres zones. En una d’elles estan els residents que han donat positiu, en una altra els que han mantingut un contacte estret amb aquestos primers i en l’altra els majors que han donat negatiu.

També s’ha reforçat la higiene i seguretat dels residents i professionals. Segons s’ha indicat, aquestos últims es canvien d’EPI cada vegada que entren en una habitació. El centre compta amb un equip mèdic i d’infermeria en tres torns (matí, vesprada i nit) que està fent un seguiment dels símptomes i evolució de tots els residents.

Com hem indicat, aquest és el segon brot de contagi del coronavirus detectat a la residència del Verger, el primer es va produir al mes d’agost i va afectar a cinc persones.

En aquest nou brot es dóna la circumstància que les visites a tots els geriàtrics de la Comunitat Valenciana estan restringides des del 15 de novembre.
1018 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!