El dissabte se celebrarà la I marató fotogràfica Nadal a Pego

Aquesta convocatòria està destinada a xiquets i joves dels 7 als 17 anys, ambdues edats incloses. Els i les participants estaran dividits en tres categories, per edats, la primera d’elles inclou als xiquets i xiquetes de 7 a 10 anys, la segona va dels 11 als 14 i la tercera dels 15 als 17 anys.

El concurs ha estat organitzat per l’establiment Jake Go Fotografia, -el qual ha publicat les bases en el seu perfil de Facebook-, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, la regidoria de Comerç i Ràdio Pego. Segons aquestes normes, les persones que vulguen participar han d’inscriure’s escrivint un correu electrònic a la següent adreça: maratofotograficanadalpego@gmail.com i en aquest e-mail s’ha d’incluoure 

• Nom i cognoms del/a participant.

• Data de naixement.

• Nom i cognoms de la mare o el pare.

• Correu electrònic de contacte.

• Telèfon de contacte.

El termini d’inscripcions serà tancat el divendres, dia 18 de desembre, a les 14 h.


La primera marató fotogràfica de Nadal a Pego se celebrarà el dissabte, les fotografies hauran de fer-se entre les 10 h i les 15 h. No s’acceptaran fotografies en dates anteriors o posteriors. I serà el Nadal i el comerç pegolí. Cada participant haurà de presentar un total de 5 fotografies. A les 10 h del dissabte 19 cada participant rebrà un e-mail en el que se l’indicarà el contingut de cada fotografia.


Les fotografies hauran de tindre un format informàtic .JPG i la presentació es farà el mateix dissabte enviant-les per correu electrònic abans de les tres i quart de la vesprada, indicant el nom de l’autor o autora al correu maratofotograficanadalpego@gmail.com


Cada categoria tindrà un premi que atorgarà un jurat. En la de 7 a 10 anys consistirà en una sessió fotogràfica de família (pares i fills) i ampliació 60x40cm. En la categoria d’11 a 15 anys el premi és una Sessió fotogràfica de família (pares i fills) i ampliació 60x40cm. I en la categoria dels més majors, de 15 a 17 anys: el guanyador o guanyadora aconseguirà una sessió fotogràfica de família (pares i fills) i ampliació 60x40cm i un curs d’iniciació a la fotografia de 8 hores, individual, amb Jake Go, durant el mes de març.


Segons es publica en les bases, el jurat estarà format per:

• Filiberto Siscar Sendra. Pintor pegolí.

• Rosa Maria Pérez Pérez. Dissenyadora gràfica i vocal de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.

• Maria Teresa Alborch Piera. Secretaria de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i gerent d’Enquadres, taller d’emmarcat.

• Ricardo Sendra García. Regidor de comerç i turisme de l’Ajuntament de Pego.

• Jacob González Ojea (Jake). Fotògraf, vocal de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i organitzador de la marató.


Aquest jurat donarà el seu veredicte en la vesprada del dissabte 19 de desembre de 2020 i serà comunicat expressament per l’organització als premiats.

Les fotografies participants seran publicades al Facebook de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.

Per a més informació, s’ha de consultar les bases del concurs, publicades en Facebook per Jake Go Studio.

 

1159 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!