L’agenda…

Aquesta vesprada a les sis i mitja la companyia Nanà Teatre representarà l’obra «Conversaciones con un payaso» al teatre municipal de Pego.

Es una obra de caràcter familiar, protagonitzada per un pallasso alegre i creatiu que fa servir la seua imaginació per a transformar qualsevol objecte quotidià en el que necessita per a divertir-se i ser feliç. Tant creu en la seua imaginació que arriba a escoltar una veu que l’ajuda a aconseguir tot el que desitja sempre per a divertir-se i estar alegre.

L’entrada per a gaudir de l’espectacle és gratuïta i l’aforament és limitat.

EXPOSICIÓ DIARI DEL VIATGE PALUDICOLA

Demà dissabte tenim una cita al parc natural de la Marjal Pego-Oliva. De les 10 fins a les 13:30 hores es podrà visitar una exposició del projecte Life Paludicola, anomenada «Diari del viatge paludicola». Una mostra que servirà per a apropar-nos a la vida i els viatges entre aiguamolls del carricerí cellut, una espècie en perill d’extinció.

L’exposcició ha estat organitzada per l’equip rector del Parc Natural de la Marjal Pego Oliva, la Generalitat Valenciana i la Fundació Global Nature. Estarà, de de les 10 fins a la una i mitja, demà, al punt d’informació de la Muntanyeta Verda. Per a més informació es pot contactar amb el telèfon 679 195 227 o escriure a parque_pegooliva@gva.es

PRESENTACIÓ DE LLIBRE

I la regidoria de Cultura ha programat una presentació literària per a demà. La il·lustradora i autora Tamara Garcia Bono presentarà demà el seu llibre titulat «El meu amic Bernat», a la casa de la Cultura. L’acte tindrà lloc a les cinc i mitja de la vesprada i en ell l’autora signarà i dedicarà exemplars del llibre. L’aforament és limitat.

TALLERS DEL MUSEU D’ART

Passem així al dimarts, dia 15, en què tindrà lloc el tercer dels Tallers del Museu d’Art, per a xiquets i xiquetes de 6 a 9 anys. Es farà al Museu d’Art de Pego a les cinc i mitja de la vesprada i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament, contactant amb la Casa de Cultura. El seu telèfon és el 96 557 28 01.


DIA DE LES MUNTANYES

Tanquem l’agenda parlant de l’11 de desembre, el Dia Internacional de les Muntanyes. Per a commemorar aquesta data la gent del parc natural de Pego-Oliva ha organitzat una ruta senderista guiada anomenada La marjal i les muntanyes.

L’eixida es farà el dissabte, dia 19 i el recorregut, de dificultat moderada, tindrà una distància de 10 quilòmetres i mig en el qual es podrà gaudir de la muntanya i de vistes privilegiades de la Marjal Pego-Oliva. La duració estimada és d’entre 4 i 5 hores.

Per a participar s’ha de fer una inscripció prèvia, siga per telèfon, al 679 195 227, siga per correu electrònic, escrivint a parque_pegooliva@gva.es. El termini d’inscripcions finalitzarà en cobrir les places o, si no fins a les 13.30 h del divendres dia 18.

1284 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!