Flors Mandràgora ha guanyat el Concurs d’Aparadors Nadalencs

Segons ha informat la regidoria de Comerç, el jurat del concurs ha atorgat el primer premi a la floristeria, que té decorada la façana de l’establiment amb donyets i altres motius nadalencs elaborats amb flors i plantes.

Ade Aguilar, gerent de Mandràgora, s’ha mostrat contenta i orgullosa per haver aconseguit el premi i ens ha explicat cóm ha decorat la façana de la floristeria.
Per descomptat, el muntatge ha estat realitzat amb elements naturals, reciclats i reutilitzats.
Aquesta edició del concurs de decoració dels aparadors ha estat organitzada per la Regidoria de Comerç i Creama Pego, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego. El jurat ha estat format per Rosario Donderis, gerent de Creama, Rosa Mari Pérez, vocal de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, Jose Ricardo Alemany, president de l’Associació de Constructors, Mari Carmen Server, tècnica de Cultura i Alicia Cabonell, ADL de Creama Pego. El dimecres recorregueren els carrers del poble per tal de fer la valoració dels aparadors dels 22 comerços i establiments participants en el concurs.

Amb aquesta iniciativa, segons s’ha manifestat des de la regidoria, es pretén reconèixer l’esforç d’aquells empresaris i comerciants que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals a Pego, incentivant i fomentant així l’atractiu de comprar al poble.

Els establiments participants han de mantindre la decoració nadalenca fins al pròxim 6 de gener. El premi que ha guanyat Mandràgora està dotat amb 300€.
1556 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!