5 bars participaran en la Fira de la Tapa «Pego també tapeja»

L’objectiu, enguany, és arribar almenys a les xifres de l’edició del 2018, en què es van servir 7.000 tapes i 5.500 begues. Dates que han facilitat avui en la presentació de la fira, que ha tingut lloc en les instal·lacions de Creama. En ella han intervingut la regidora de Comerç i Creama, Rosa Maria Ferrer, la tècnic de Creama, Alicia Carbonell i representants dels bars Llit i Taula, El Moss de Pego i Merescal, Rafael Reig, Mónica Miralles i Eduardo Pereira, respectivament.

D’aquesta nova edició, la sisena ja, s’ha anunciat que comptarà amb la participació de cinc bars, cadascun dels quals oferirà tres tapes, a més de cervesa, vi i aigua. Tant les tapes, com les begudes, tindran el mateix preu, per primera vegada, que serà d’un euro i mig per unitat. Els tiquets estaran a la venda en l’estand de Creama, tal com ha explicat Alicia Carbonell.

La fira començarà divendres vora les set de la vesprada, i a les huit i mitja es durà a terme el lliurament dels premis a les millors tapes. El jurat estarà format per tres persones, segons Rosa Maria Ferrer:

Cada un dels bars participants oferirà tres tapes al públic, però, només una d’elles entrarà en el concurs, en què es valorarà la creativitat i innovació. La regidora, i Mónica Miralles han explicat que tant a l’hora de la preparació, com a la d’informar sobre les tapes, es tindrà en compte la possibilitat de que els consumidors puguen tindre cap al·lèrgia i intolerància.

A més del concurs i de les tapes, altres atractius de la sisena Fira «Pego també tapeja» seran les activitats complementàries. Hi haurà actuacions musicals, ball i activitats pels més menuts. A destacar, un taller de cuina que ha avançat la regidora.

L’horari del divendres de la fira serà de les set a la mitjanit. Dissabte estarà de les dotze del migdia a les quatre de la vesprada i de set a la mitjanit. El diumenge els estands estaran oberts només de mati.

 

2533 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!