Rosa Maria Alemany i Maria José Sendra han guanyat els premis de la Campanya del Dia de la Mare

La regidoria de Comerç, Creama Pego i l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego han lliurat aquest mati els dos premis de la Campanya del Dia de la Mare. Les guanyadores han estat Rosa Maria Alemany Rodrigo, qui va fer la seua compra dins de la campanya a l’establiment de Manolo Fotógrafo; i Maria José Sendra Fornés, que havia aconseguit la papereta fent ús dels serveis de la Clínica Dental Ortolà Siscar.

Cap de les dos guanyadores ha pogut estar per arreplegar el seu premi, però, han estat representades per familiars. La mare de Rosa Maria, a qui diuen Xaro Rodrigo, ha rebut el primer premi, el pac turístic Ambra, valorat en 420€, de mans de la regidora de Comerç, Turisme i Creama, Rosa Maria Ferrer. Xaro ens ha comentat que és la primera vegada que els toca un premi a la família.

Pel que fa al segon premi, és el pac turístic Bullent, valorat en 200€. La guanyadora, Maria José, ha estat representada per la seua filla, Silvia Bay Sendra, qui ha arreplegat el regal de mans del president de l’associació de Comerciants, Jacob i ens vançat que el gaudiran en família.

La campanya del Dia de la Mare s’ha desenvolupat del 18 d’abril al 4 de maig en 50 comerços del municipi. Segons Creama i l’associació de comerciants, enguany ha sigut tot un èxit perquè en el sorteig realitzat ahir hi havia vora les 2.000 paperetes participant.

3191 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!