Els actes del tercer aniversari de l’Espai Veïnal arranquen demà

La programació del tercer aniversari de l’Espai Veïnal es posarà en marxa demà dijous. Totes les activitats organitzades es desenvoluparan dins de les instal·lacions de l’espai veïnal antic institut.



Han estat organitzades conjuntament per les associacions que formen part de l’espai veïnal, organització autònoma i autogestionada de la qual ens ha parlat Toni Ribera, membre de la comissió d‘infraestructures.


Un aniversari, en aquest cas el tercer, és un bon moment per a recordar cóm va nàixer l’Espai Veïnal.

Per a Toni Ribera, el balanç dels tres anys de vida de l’espai és molt bo.


Respecte a la celebració de l’aniversari, s’iniciarà demà amb un concert de la Coral del CEAM a les sis de la vesprada. En finalitzar, es donarà pas a una xerrada sobre el canvi climàtic a càrrec del meteoròleg Jordi Payà. Aquesta conferència s’emmarca dins de la quarta edició de les Jornades Culturals d’Atzaïla, que coincideixen amb l’aniversari de l’Espai Veïnal.


La commemoració de l’Espai Veïnal continuarà el divendres. A les set i mitja de la vesprada es projectarà el documental «Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes» i hi haurà un debat a càrrec del col·lectiu mallorquí «Tot inclòs». A les nou de la nit s’oferirà una kafeta de proximitat, amb beguda, coques i música.


La jornada central de l’aniversari serà la del dissabte. Al migdia es farà una taula redona titulada «Desenvolupament econòmic i turisme: Pego a debat», en la qual participaran diferents agents socials.


A més, es farà paelles per a dinar i a la vesprada, a les sis, tindrà lloc un acte de l’associació Visibles col·lectiu LGTBI + Pego. Projectaran el documental «Cóm es viu ser Trans? És una malaltia? I faran un debat al respecte. Per la nit, a les nou, hi haurà sopar i concerts.


La festa del tercer aniversari de l’Espai Veïnal, es tancarà el diumenge, amb l’acte final de les Jornades Culturals d’Atzaïla, anomenat «Ombres d’Estellés», en què participaran les escoles de Pego i la comissió Estellés d’Atzaïla.

1269 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!