El premi de la ruta Tapego serà un cap de setmana a Mallorca per a dos (passatges i hotel)

Dos nits d’hotel a mitja pensió i els passatges del vaixell, per a dos persones, a Mallorca, serà el premi que es sortejarà entre els qui completen tota la ruta de tapes Tapego.

Amb la col·laboració de Balària, que ha donat els passatges per a dos persones, i l’aportació de l’Ajuntament de Pego, s’ha conformat un premi d’un cap de setmana a Mallorca per a dos persones. Aquest serà sortejat entre totes les persones que completen el passaport de la ruta Tapego, amb els segells dels 13 bars i restaurants.

Els “Divendres de tapes pegolins” començaran demà i s’allargaran enguany fins al 27 de desembre, tal com es va anunciar en la presentació d’aquesta cinquena edició de la ruta, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Creama Pego.

A partir de demà, tots els divendres del que resta de l’any, cada bar i restaurant de la ruta oferirà des de les huit de la vesprada tres tapes innovadores, creadas per a l’ocasió. El preu de la tapa i una canya serà de 2’5€.  La tapa i un refresc costarà 2’80€.

Els bars i restaurants participants són 13: Seven Pizza, Ca Vicent, Alejandro’s, Zorrilla, El Moss de Pego, Xiringuito Atzeneta, Café Bar Aran Bea, Ca Merescal, Casino Bar, Llit i Taula, Cafeteria Balbino, Café l’Alter i Club de Tenis.

1419 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!