140 vehicles han participat en la II Concentració Racing i Clàssics de Pego

Ahir diumenge va tindre lloc a Pego la segona concentració de vehicles ràcing i clàssics del Club Automobilisme Gandia. Una cita prèvia al Ral·li Ciutat de Gandia Pego-Xaló, que va atraure cap al passeig Michel a les persones aficionades al món del motor. En aquesta edició es va marcar un rècord de participació, amb 140 cotxes arribats des de diferents punts de la Comunitat Valenciana, però, especialment de la Marina i la Safor, segons va indicar el president del club gandienc, Manolo Manrique.

L’ocasió va ser aprofitada per a presentar la propera edició del Ral·li de Gandia, que porta com a cognoms Pego-Xaló pel suport que ambdós ajuntaments han donat a la competició. De fet, a la presentació assistiren l’alcalde de Pego, Enrique Moll, i el regidor d’Esports, Raül Tamarit.

Aquesta serà l’edició número 16 del ral·li i, una vegada passades les restriccions marcades per la pandèmia del coronavirus, es recupera el parc de vehicles a Pego. Es disputarà el dissabte 14 de maig, i té algunes novetats. Escoltem a Manolo Manrique explicant-les.

 

 

802 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!