El Festival d’Arts Escèniques retorna a Pego l’esplendor del Carnestoltes

Dissabte els carrers de Pego recuperaren la vida que acostumaven a tindre abans de la pandèmia del coronavirus. Milers de persones de tot arreu gaudiren de la segona edició del Festival d’Arts Escèniques organitzat per l’Ajuntament de Pego amb motiu del Carnestoltes 2022 i que va haver de ser ajornat al mes de febrer per la situació sanitària . Sis escenaris, 200 artistes, llums, música i colors crearen un ambient màgic dedicat en aquesta ocasió als musicals de Broadway.

Tot començà a les set i mitja de la vesprada als peus del Convent, on estava un dels escenaris més grans i cridaners, per a donar cabuda a un espectacle basat en El fantasma de l’Òpera. Dansa i música es van fusionar amb la participació de l’Agrupació Musical de Pego que acompanyà els cantants d’òpera i ballarines durant les seues actuacions.

Al llarg del recorregut hi havien altres escenaris impactants, com el situat a la plaça Maria Cambrils, amb un show inspirat en el musical Cats.

El director artístic i ment creadora del festival, el coreògraf i ballarí pegolí Marc Pons, havia ideat un gran escenari de tres pisos per a acollir una actuació d’un nombrós cos de ballarines que no va deixar ningú indiferent.

Però, abans d’arribar a eixe escenari el públic es va trobar amb una batucada. I ja després de la plaça Maria Cambrils, cap a la del Mercat, hi havia un altre escenari dedicat al musical Mamma Mia en què dues cantants interpretaven alguns dels grans èxits del grup ABBA acompanyades per dos cossos de ball diferents.

Però, un dels escenaris amb més èxit va ser el de Grease. Sigué el centre d’atenció de totes les mirades perquè, a més de tindre un gran tamany i un decorat molt ben treballat, és que hi participaven un bon nombre de pegolins i pegolines com a part de l’escenografia i com a ballarins i ballarines. A més, les coreografies, originals i divertides, van atrapar els espectadors ja en la recta final del recorregut. Perquè l’últim des espectacles estava a les portes del teatre municipal.

L’últim dels escenaris, amb música en directe i playback, servia de colofó a un espectacle que va aconseguir de nou sorprendre i agradar el públic, el qual va fer patent que, després de dos anys de restriccions per a fer front a la pandèmia del coronavirus, tenia ganes d’eixir al carrer i viure la festa amb normalitat.

La programació d’actes del dissabte, organitzats amb motiu del Carnestoltes 2022, continuà, com temps enrere, amb una macrodiscomòbil també multitudinària, al recinte de La Trilladora. Però, abans d’això, desenes de pegolins i pegolines, turistes i visitants ompliren les terrasses, bars i restaurants per a gaudir de l’oferta gastronòmica local.
915 Visites
Hola!!