Compte enrere per al Festival d’Arts Escèniques del Carnestoltes 2022

Hui, 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa, l’organització del Festival d’Arts Escèniques treballa de valent per a tindre-ho tot preparat per a demà  i és que estem ja en el compte enrere per a la celebració del Carnestoltes 2022 a Pego. L’equip de 250 persones que té al front a Marc Pons, el director artístic del Festival d’Arts Escèniques, ha hagut de superar les dificultats que ha provocat la pluja en els darrers dies. Però, tot i així els escenaris del recorregut estan ja instal·lats.

Recordem que aquesta segona edició del festival té un nou itinerari. Començarà a les set i mitja de la vesprada a la plaça del Convent. El públic es trobarà amb els escenaris al llarg de l’avinguda Jaume I en direcció cap al teatre municipal i podrà gaudir de sis espectacles, en escenaris ubicats davant el Convent, a l’avinguda, a la plaça Maria Cambrils, a la plaça Poeta Llorente i davant el teatre, en els quals es reproduirà diferents obres de Broadway amb música i la dansa en viu i en directe.

Marc Pons va avançar fa uns dies a Ràdio Pego algunes de les escenografies d’aquest festival. Per exemple, hi haurà un espectacle dedicat a l’obra El Fantasma de l’Òpera, amb l’actuació d’una soprano. També ens va dir el director que enguany es podrà veure els escenaris des de diferents punts de vista i que la seua intenció és que el públic, a més de gaudir com a espectador, s’implique i ho faça també com a protagonista, cantant i ballant perquè les obres que es posarà a escena demà són molt conegudes. Escoltem l’entrevista a Marc Pons.


Els espectacles estaran en marxa de manera continua fins les nou i mitja de la nit, per tal d’evitar aglomeracions de públic. L’Ajuntament ha fet un plànol de situació que està a les seues xarxes socials amb la finalitat de facilitar la identificació del recorregut a les persones que hi assistisquen, també s’ha destacat tres zones d’aparcament recomanades per a les qui vinguen d’altres localitats, situades al passeig Míchel, a l’avinguda Il·lustrat Joan Sala i al passeig Atzeneta.

La programació del Carnestoltes 2022 continuarà a la nit amb una Macrodiscomòbil que es farà al recinte Multiactivitats de la Trilladora. Serà a partir de les 23 hores.
994 Visites
Hola!!