V Marxa BTT

Aquest diumenge el Club Xe K Vaig ha organitzat la V Marxa de bicicleta de muntanya amb un recorregut de 34 kms. S’eixirà des del Passeig Cervantes a les 9 del matí –des de les 7’30 i fins les 7’45 es podran inscriure els participants- a la 1 de la vesprada es tancarà l’arribada. La Marxa de bicicletes de muntanya es consolida i tot i la crisi el Club Xe K Vaig ha aconseguit organitzar, per a aquest diumenge, la V Marxa BTT que recorrerà 34 durs quilòmetres amb més de 1.000 metres de desnivell acumulats. L’eixida de la marxa serà a les 9 del matí des del Passeig Cervantes, front a l’institut Enric Valor. En eixe mateix punt i des de les 7’30 del matí fins a un quart abans de l’eixida es podran inscriure totes aquelles persones que vullguen participar. El control d’arribada es tancarà a la 1 de la vesprada en el mateix punt d’eixida. La inscripció té un cost de 15 euros si es realitza el mateix dia de la marxa, un preu que Fernando Sastre, president de Xe K Vaig considera “prou assequible per a què la gent que li agrade puga vindre a participar”.

Les expectatives d’assistència són d’unes 200 persones, tot i que no podran estar segur fins el mateix dia, perquè assegura Sastre que “quasi un 70% de la gent que participa s’inscriu el mateix dia”. El que està clar és que el terreny en què es desenvolupa la marxa és dels “durs”, com el qualificava Fernando Sastre. Aquest fet atrau, però també pot tirar algú enrere, siga el que siga “és un repte”, assegurava el president de Xe K Vaig.

Agraïa Fernando Sastre la col•laboració econòmica o material que han rebut de diferents comerços i establiments del municipi, perquè assegurava que sense ells hagués estat difícil dur-ho avant. I és que tot suma: cartelleria, avituallament, picadeta final, samarretes o trofeus, entre d’altres. Un altra qüestió que comentava Sastre són els possibles problemes que poden sorgir del recorregut marcat, ja que en algunes ocasions la marxa deixa la carretera per a endinsar-se en camins de muntanya particular. Explicava Sastre que el Club Xe K Vaig ha intentat posar-se en contacte en tots els propietaris per demanar-los permís per a passar per la seua terra, però admet que no és fàcil contactar amb tots, així que els han intentat avisar amb notes explicant la marxa. Tot i això, assegura que “els altres anys intentaran ampliar la demanda de permisos” i mentrestant es disculpa per si hi ha omissió, assegurant que “sempre ho fem per a què ningú s’ofenga”.

Per últim, el president del Club Xe K Vaig convidava a tot el poble de Pego a acudir al Passeig, sobretot cap a les 12 per a rebre els participants.


628 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!