Un pegolí a Fama

Marc Pons López ha aconseguit el seu objectiu. L’any passat ho va intentar i no va poder ser, però enguany, la seua evolució en el ball li ha permés arribar a aconseguir el seu somni, entrar en el programa de Cuatro, ‘Fama, ¡A Bailar!’.

Parlem d’eixe conegut programa de televisió que ensenya a ballar i que a Pego, en aquesta nova edició, ha adquirit una nova dimensió amb l’entrada a ‘Fama, ¡A Bailar! d’un pegolí, Marc Pons López, qui ja ha mostrat, més d’una vegada, la seua facilitat de moviment amb Bebob Grup.

Sobre Fama, l’escola de ball televisiva direm que s’emet a Cuatro i que amb aquesta duu cinc edicions en antena. La novetat més visible d’enguany és que ha canviat de presentadora, ara condueix el programa Tània Llasera. L’emissió habitual a les 5 de la vesprada de dilluns a divendres, tot i que enguany s’ha afegit una edició en la franja horària de màxima audiència, de dilluns a diumenge, a les 9 de la nit.

Les novetats continuen amb un important canvi en la mecànica. Un jurat professional format per grans noms del món de l’espectacle avaluen els ballarins i les ballarines. L’elenc de coreògrafs de Fama a diferència d’altres edicions, no prendran part en les decisions del jurat i es dedicaran exclusivament a la formació dels ballarins.

Com en anteriors temporades, Fama torna a donar l’oportunitat de complir el seu somni a 20 aspirants que lluitaran per guanyar el gran premi del programa: una beca d’estudis per a continuar la seua formació en una escola de ball internacional. Competiran en parelles, però només un aconseguirà arribar a la glòria. I este curs, com en els primers de Fama, podran demostrar el que valen en l’estil que més dominen. Hauran de tocar tots els pals, però s’especialitzaran en el que més s’adapte a les seues qualitats.

Entre eixos 20 aspirants trobem Marc Pons López, un pegolí de 22 anys d’edat amb 3 anys de formació en dansa, més concretament en els estils Urbans, Funky i Hip Hop. Marc Pons López es va introduir en la dansa gràcies a una amiga i es va trobar tan a gust en els seus moviments que li agradaria arribar a ser coreògraf i director de musicals. El seu camí per a aconseguir-ho, ja ha començat i la seua participació en Fama li pot donar un molt bon impuls per a avançar en la seua meta. Els estudis que cursa Marc Pons López la veritat és que no donen una pista de la seua passió pel ball, ja que estudia Relacions Laborals a la Universitat d’Alacant i té el títol d’assessor creatiu en una agència de publicitat.

En la fitxa de Marc Pons podem llegir que té un caràcter enèrgic, passional i que té les coses clares, potser per això quan parla és clar, com es pot comprovar en el vídeo de presentació de concursants de Fama 5.

La participació de Marc Pons a Fama no ha deixat indiferent les noves xarxes socials i és per això que ja té un grup de fans a facebook sota el títol ‘Vota a Marc!!’, a més de què el propi Marc té el seu perfil Facebook amb les totes les actualitzacions del programa i les seues actuacions. Aquest perfil agrada, de moment, a 197 persones, un nombre que de segur continua pujant a mesura que avance el programa i la qualitat de ball de Marc Pons.
483 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!