Toni Costa suggereix una ‘Mirada subjectiva’ a partir de “l’ambigüitat creada a la superfície pintada”

L’exposició que es va inaugurar dissabte estarà oberta al públic fins el 7 de gener. Aquesta mostra és la part pràctica de la tesina del jove pintor pegolí. Toni Costa pretén que l’exposició “cree un joc de mirades subjectives, de mirades personals perquè cadascú represente eixe buit que queda al costat del fragment”.
Des de dissabte passat fins al 7 de gener es pot contemplar al Centre d’Exposicions Museu d’Art de Pego, ‘Mirada Subjectiva’, del jove pintor pegolí, Toni Costa. L’animador cultural de l’Ajuntament de Pego, Rafel Ruiz, destacava que es tracta d’una exposició “molt cuidada, molt seleccionada”. Amb ‘Mirada Subjectiva’, Rafel Ruiz afirma que “el pintor ens convida a què nosaltres col•laborem” a completar el que li puga faltar a l’obra.

Toni Costa deixava clar que ‘Mirada Subjectiva’ forma part “d’una investigació teòrica” que acabarà sent una tesina i que ha tardat en elaborar al voltant d’un any i mig. En aquesta, “la figuració i l’abstracció estaran en una mateixa superfície”. Des d’aquest punt, Costa “planteja, en certs formats, combinar una primera mirada més sensitiva” amb formats arriscats, intentant “incorporar una narrativa, una història”.

Amb ‘Mirada Subjectiva’, Toni Costa proposa que “l’espectador, d’alguna manera, se senta més actiu quan vinga a vore una exposició”. Per a aconseguir això en la seua pròpia mostra, Costa utilitza com a recurs “proporcionar certs fragments d’un quadre que deixaren intuir després una superfície més àmplia”.

El bosc, junt al format arriscat, han estat els elements elegits per Costa per a crear ambigüitat i, a partir d’ahí, poder reflexionar sobre la imatge. El pintor declarava que “el que he procurat fer és una reflexió de la imatge amb la imatge”.

El Centre d’Exposicions Museu d’Art de Pego està obert de dilluns a dissabte de 18 a 20h.
440 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!