Ripoll afirma que Pego no rebrà cap subvenció de Diputació

Així, el president del PP provincial i president de la Diputació d’Alacant contradiu el Delegat del Consell a la província d’Alacant, José Císcar, qui va assegurar que la Diputació “treballa per a tots els pobles”. El fet que a Pego hi haja un alcalde de Ciutadans de Pego, a qui Ripoll considera “trànsfuga” del PP, fa que la Diputació no subvencione cap projecte presentat per Pego.
A menys de mig any dels comicis municipals i autonòmics, qualsevol acte de partit esdevé un acte electoral i així va passar divendres de vesprada a la inauguració de la seu del PP de Pego. Un acte al que, tot i que Ràdio Pego no va ser convocada, va estar present en part del mateix.

Els populars pegolins van estar arropats pels alcaldes i regidors de poblacions veïnes. A més, també van estar presents al C/ Ramon i Cajal, 26, el delegat del Consell a la província d’Alacant, José Císcar i el president del PP d’Alacant i president de la Diputació alacantina, Joaquin Ripoll. Els populars pegolins, en previsió, van instal•lar un altaveu a l’exterior de la seu, que permetia escoltar els diferents discursos des del mateix carrer.

Després del dit pel president dels populars de Pego, Fernando Gil i la portaveu de la formació, Maite Ferrándiz, el micròfon va passar al Delegat del Consell, José Císcar, qui va destacar que al País Valencià només traurà resultats un partit, el seu, per a afirmar que en la propera campanya electoral “la resta de partits no van a lluitar per a guanyar, no van a lluitar perquè el PP no traga majoria absoluta, ni tan sols van a lluitar per millorar els seus resultats de les últimes eleccions, només van a lluitar per a perdre el menys possible”.

Pel que fa a la província d’Alacant Císcar va afirmar que el PP governa “una Diputació Provincial que treballa per a tots els pobles i per a millorar la qualitat i el nivell de vida dels veïns de tots els municipis”.

Sobre aquesta última qüestió, la de l’equitat de la Diputació d’Alacant en tots i cadascun dels municipis de la província, sense mirar el color polític de qui està al govern, el president dels populars de la província d’Alacant i alhora president de la Diputació Provincial, negava l’afirmat anteriorment pel Delegat del Consell. Joaquin Ripoll declarava: “En el pròxim plenari –de la Diputació que va tenir lloc dissabte passat- aprovarem el Pla d’Obres i Serveis de la Diputació […] i de 39 projectes que anem a aprovar, 13 corresponen a la Marina Alta, evidentment, d’eixos 13 ni està ni se l’espera a Pego”. Segons Ripoll “perquè no hi ha ningú que barelle, no hi ha ningú que parle, i ningú que lluite per Pego”, oblidant que una de les seues assessores és regidora de l’Ajuntament de Pego, tot i estar a l’oposició.

El president de la Diputació d’Alacant, després de declarar que Pego no ha rebut ni rebrà subvencions en 2011, es comprometia a que “en el proper Pla d’Obres i Serveis que aprovem en desembre de l’any que ve, en desembre de 2011, hi haurà un gran projecte presentat per Maite Ferrándiz que estarà inclòs en el Pla d’Obres i Serveis de la Diputació de la Província”. Prèviament a tractar el tema de les subvencions de Diputació, Ripoll qualificava l’alcalde de Pego i líder de Ciutadans de Pego, de “transfuga”.

Així, el president del PP provincial, Joaquin Ripoll, tornava a mostrar públicament, el seu recolzament a Maite Ferrándiz. Entre d’altres coses, li reconeixia a la portaveu del PP de Pego que “està donant la cara, guanyant les eleccions amb una amplíssima majoria i havent de conformar-se en ser l’únic partit de l’oposició”. Declaracions que permetien a Ripoll atacar directament a l’alcalde de Pego, l’independent Carmelo Ortolà, qualificant-lo de “trànsfuga”. Ripoll assegurava que el grup que lidera Ortolà, Ciutadans de Pego, “no està respectat en cap lloc, no té interlocució amb ningú. No li obri ningú cap porta, perquè ningú el respecta […] i ni molt menys l’anem a respectar nosaltres coneixent que està dirigit per un trànsfuga”. Paraules de Ripoll en les que s’entreveu, bastant clarament, per a on anirà la campanya electoral del Partit Popular.

Tornant al discurs del Delegat del Consell a la província d’Alacant, José Císcar, presumia de Pla Confiança, un pla que està pressupostat en 2.520 milions d’euros i del que recordava, a Pego “estan invertint-se més de 2 milions 200 mil euros en cinc projectes”. Aquest exemple li servia a Císcar per a criticar a la resta de partits, assegurant que aquestos es dediquen “a posar pals a la roda del progrés de la Comunitat Valenciana, de la província d’Alacant i de la Marina Alta”. També el duia a afirmar que el PP ha estat “sembrant i, el dia 22 de maig, hem de collir. La feina està pràcticament feta”. És per això que impulsava als presents a “dir-li a la gent tota esta realitat” del Partit Popular.

Informar i recordar que demà dimarts, 21 de desembre de 2010, de 13 a 14 hores, el ‘Taula Oberta’ serà polític i tindrà al PP de Pego com a protagonista. Amb ell es podrà ampliar aquest i altres temes. El programa es repetirà de 17 a 18 hores.
572 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!