Pego participarà en la I Fira comarcal que se celebrarà a Ondara el 14 i 15 de novembre

De moment hi ha 26 organisme que han confirmat l’assistència a este esdeveniment d’àmbit comarcal i que té com a objectiu la voluntat de reforçar les relacions entre tots els actius institucionals, culturals, turístics i econòmics de la Marina Alta, per tal de fomentar la comarcalització i alhora buscar sinergies i crear interrelacions, exposar totes les potencialitats a nivell individual i col·lectiu dels pobles i la comarca en el seu conjunt. Pego presentarà el diumenge 15 de novembre, a les 18.30 h, al fòrum de la I Fira Comarcal Marina Alta, el mapa topogràfic de les Valls de la Marina Alta i el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva.
El passat 2 d’octubre la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta presentava a l’Estació marítima de Dénia el projecte LA MARINA ALTA, ‘un país minúscul i adorable’ per a hissar la bandera de la Marina Alta. En esta línia s’està treballant en la I Fira Comarcal Marina Alta que tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 de novembre a Ondara, més concretament al recinte del Prado.

Este dilluns passat va tenir lloc allí, a Ondara, una trobada impulsada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica, dirigida per José Ramiro, per a concretar detalls sobre la participació en l’esdeveniment. A eixa reunió van assistir una vintena de persones, representants de les institucions i empreses que s’integraran en la I Fira Comarcal Marina Alta. Entre elles va acudir la tècnica de Turisme de Pego i Les Valls, Mari Nieves Mayor.
A hores d’ara hi ha 26 organismes que han confirmat la seua presència a la I Fira Comarcal Marina Alta: els ajuntaments d’El Verger, Gata de Gorgos, Pedreguer, La Vall de Gallinera, Benigembla, Els Poblets, Castell de Castells, Poble Nou de Benitatxell, Pego a través de la Mancomunitat de Turisme Pego i Les Valls, Mancomunitat de la Vall del Pop, Associació Ludai, Benissa, Xàbia, Viticultors Marina Alta, Dénia, Ruta dels Riuraus, Grup Melic, Senèria, Jovempa, Ondara, Benidoleig, Teulada, Calp, IECMA, Macma, CEDMA i AEHTMA.

La celebració d’esta I Fira Comarcal Marina Alta naix de la voluntat de reforçar les relacions entre tots els actius institucionals, culturals, turístics i econòmics de la Marina Alta. L’objectiu de la fira és fomentar la comarcalització al si de la Marina Alta, així com crear un punt de trobada de tots els actius (municipis, empreses, associacions, etc) per a buscar sinergies i crear interrelacions, exposar totes les potencialitats tan d’una manera individual com col·lectiva, i consolidar esta fira anualment com a mostrador intern i extern; és a dir, entre el veïnat i les visites.
L’horari de la I Fira Comarcal Marina Alta serà de 10 a 14h. i de 16 a 22 h. A més dels estands dels participants a l’interior del Prado, on cada entitat podrà incloure activitats, tallers, demostracions o actuacions, també es comptarà amb un espai de fòrum per a realitzar exposicions, projeccions, taules redones o altres activitats proposades pels diferents participants en la fira. Estan ja confirmades les següents; presentació del projecte Biomoscatell de Poble Nou de Benitatxell; Taula redona i presentació del Projecte Marina Alta (Macma); presentació del projecte de Viticultors de la Marina Alta; presentació de la Ruta dels Riuraus; Ruta senderista Al-zaraq versus Jaume I (Mancomunitat Vall de Gallinera); i “Exposició: descobrix el desenvolupament del xiquet de 0 a 3 anys” (Associació Ludai). Pego presentarà el diumenge 15 de novembre, a les 18.30 h, al fòrum de la I Fira Comarcal Marina Alta, el mapa topogràfic de les Valls de la Marina Alta i el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva.

719 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!