‘Paraules en silenci’, Menció de qualitat a millor programa de Ràdio Local

Ens assabentàvem fa unes hores. El programa que dirigeix Manel Arcos a Ràdio Pego, ‘Paraules en silenci’, ha rebut esta menció en els 13ns Premis Ràdio Associació de Catalunya.
Ràdio Pego ha de donar l’enhorabona a un dels seus col·laboradors novells. No perquè siga la primera vegada que participa a un programa de ràdio, sinó perquè enguany ha estat el primer any que el programa de Manel Arcos forma part de la graella de programació de la 107.8 FM. I ja ha recollit el seu reconeixement.

A les 12.30 hores de hui dilluns, es feien públics els Premis de Ràdio Associació de Catalunya, qui ha considerat donar amb la menció de qualitat com a millor programa de ràdio local a ‘Paraules en silenci’.

Ràdio Associació de Catalunya és una cooperativa de ràdios, hereva de l’entitat que als anys 30 gestionava l’emissora del mateix nom. La tasca sòcio-cultural i professional de Ràdio Associació és tot un referent a la història de la radiodifusió a Catalunya.

Els Premis Ràdio Associació de Catalunya, creats l’any 2000 amb ànim de continuïtat per la Societat Cooperativa de Ràdio Associació de Catalunya i convocats ara per tretzena vegada, tenen la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio i els millors programes del darrer any. I enguany un programa de Ràdio Pego ha rebut una de les seues mencions de qualitat, la de millor progrma de ràdio local. ‘Paraules en silenci’, dirigit per Manel Arcos, que s’emet dimarts de 22 a 23 hores.

‘Paraules en silenci’ està dirigit per Manel Arcos, un professional de les ones, tot i que fa anys que no hi exercia en este camp. Arcos ha apostat per un programa nocturn emmarcat en la intimitat que oferix la recitació de la poesia valenciana. L’actual i la d’altres temps. Tot això regat amb la música de cantautor del país en directe, sempre que és possible. També s’arrisca amb propostes musicopoètiques que hi ha a l’abast de tothom i que, ‘Paraules en silenci’ les canalitza a l’audiència a través de les ones de Ràdio Pego.

La més sincera enhorabona.
691 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!