Notícies en breu

Esta nit es coneixerà el cartell guanyador de Carnestoltes 2013. 662’50 euros ha aconseguit el Mercat Solidari del Col·legi Sant Antoni per a l’ONG ‘Hesed Perú’. JERC celebra a Pego, amb un paella, el dia de la Constitució.
Esta nit es coneixirà el cartell que il·lustrarà la festa més popular de Pego, el Carnestoltes. A les 20h., es reunix el jurat per a deliberar quina de totes les propostes presentades encaixa millor amb l’esperit de la festa. El jurat enguany està composat per Josep Orihuel, Alexandre Seguí, Raül Tamarit, regidor de Festes i Alicia Siscar, regidora de Cultura.

————-

662’50 euros ha estat la quantitat aconseguida durant el Mercat Solidari que organitza el Col·legi Sant Antoni a benefici de l’ONG franciscana, Hesed Perú. Activitat que va tenir lloc el passat divendres, 30 de novembre, a la plaça Jaume I.

Des del Col·legi Sant Antoni i des de l’organització d’este Mercat Solidari es vol donar les gràcies a totes les persones que, d’una manera directa -adquirint els diferents productes que estaven a la venda- i d’una manera indirecta -ajudant en l’organització de l’esdeveniment-, han fet possible la recollida d’eixos 662’50 euros.

——-

En l’apartat polític, demà dijous, 6 de desembre, dia de la Constitució Espanyola, les Joventuts d’Esquerra Republicana del País Valencià (JERC) celebren a Pego la tradicional paella independentista que solen realitzar en eixe dia. Després de dinar hi haurà un acte polític on participaran Joan Vea, portaveu de les JERPV i Silvia Casola, secretaria de la dona de les Jerc (Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya).

L’acte tindrà lloc al local que s’utilitza com a seu local d’Esquerra-Pego, al c/Sant Carles 60.
428 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!