‘Música al Castell’ de Dénia començarà el 24 de juliol

El lema d’aquesta XVII edició del festival ‘Música al Castell’ de Dénia és ‘Mirant al Sud’ precisament perquè les músiques que sonaran enguany seran representatives del sud. Del 24 de juliol al 10 d’agost a les 23 hores tindran lloc quatre concerts en l’esplanada del Castell de Dénia i altres quatre en la plaça del Consell, ampliant el nombre de concerts i de dies de duració respecte a les passades edicions. A més, per huité any consecutiu es realitzaran els tallers de dolçaina i tabalet i es posarà en marxa el Catamarà Chill Out.

L’obertura del certamen serà a càrrec del grup de música sud-americana Robert Santiago i la seua Orquestra Típica, que actuaran el dijous 24 de juliol en la plaça del Consell, i serà la primera vegada que este estil musical participe en el festival. També del sud d’Espanya s’ha triat a un representant, La Jambre, des de Jeréa, ells sonaran el divendres 25 de juliol en el castell amb música tradicional andalusa.

Una de les novetats que va anunciar el regidor de Cultura de Dénia, Pau Reig, en la presentació del certamen és la tornada, després de dos anys d’absència en cartell, del conjunt valencià Carraixet que presentarà el seu nou treball discogràfic ‘Guspira’ en homenatge al difunt Lleonard Giner, fundador de l’agrupació. Un altre grup que estarà d’estrena serà la colla de dolçainers La Socarrà de Xàtiva, que celebrarà amb el públic, l’últim dia del festival, el seu desé aniversari.

La resta de grups participants són L’Orquestra Àrab de Barcelona, Las Migas, Multaka-Encontres i la Colla de Xirimiers de Santanyí. La venda d’abonaments, amb un preu de 30 euros, començarà el 7 de juliol.


408 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!