L’assemblea local de Compromís per Pego ratifica Conxa del Ruste com a candidata a l’alcaldia

La flamant candidata anima la ciutadania «a participar en un gran canvi que ‘reinicie’ Pego. Del Ruste posa el focus de debat no en qui governa «sinó com governarà i per a qui». Definix les línies de treball de Compromís Pego amb «participació ciutadana i transparència, eficiència administrativa i protecció de les persones».
L’assemblea local de Compromís per Pego ha ratificat el resultat de les primàries obertes celebrades al municipi i en les que van participar més de 400 persones. Això permet que l’agrupació presente «una candidata amb una legitimitat extraordinària, [ja que] mai abans al nostre poble havien participat més de 400 persones en un procés d’elecció de candidat». Conxa del Ruste es va imposar als seus dos contrincants aconseguint prop de 300 vots, dels més de 400 efectuats.
La candidata de Compromís per Pego és llicenciada en ciències del treball i ha desenvolupat gran part de la seua vida laboral a l’administració pública i al SERVEF. Esta experiència fa que Conxa del Ruste considere que s’ha de fer un «canvi profund» a les administracions, tant les locals com les autonòmiques i l’estatal, assegura que «cal una administració més ràpida i efectiva, sobretot, perquè les persones en depenen i n’esperen molt».

Així mateix, del Ruste demana «un canvi de polítics a l’Ajuntament, però sobretot, un canvi en profunditat de la nostra cultura política, [perquè] fa ja massa anys que de l’Ajuntament de Pego només sentim un soroll ensordidor, el soroll d’uns polítics que han estat centrats en polèmiques personalistes. Volem que, a partir del mes de maig, el soroll es transforme en una veu que arreplegue el sentir dels i les pegolines, volem canviar el soroll estrident de la vella política per una música que parle de polítiques econòmiques i socials concretes».

Guanyar les eleccions municipals del proper 24 de maig és l’objectiu de qualsevol formació política que s’hi presenta. En este cas, des de Compromís traslladen que ho volen fer «a través d’un projecte d’implicació ciutadana sense precedents al poble» per a «generar, després, un govern obert, eficient i centrat en les persones». Este és l’objectiu que transmet el nou equip de Compromís per Pego, i esta setmana han fet públic un nou pas en aquesta direcció: la presentació de la campanya d’elaboració d’un programa participatiu que està en marxa des de la setmana passada i que estan realitzant a la seu que Compromís té al carrer Sant Agustí.
En aquest sentit, la candidata a l’alcaldia afirma que «la gent no vol un simple canvi de cares, jo tampoc, el debat no és qui governa o no, sinó com governarà i per a qui, nosaltres tenim clares les línies a seguir perquè les estem traçant fora del govern, participació ciutadana i transparència, eficiència administrativa i protecció de les persones, ningú pot quedar-se fora de la societat, i això ho ha de procurar l’Ajuntament».

La nova candidata de Compromís per Pego encara les pròximes eleccions amb il·lusió ja que «sabem que tenim la millor llista, amb més recolzament, i el millor programa perquè l’està fent la gent de Pego, no quatre persones assegudes a una taula, s’aproxima el canvi i reiniciarem Pego».
482 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!