L’Ajuntament de Pego i la Mancomunitat també contra la violència de gènere

A partir d’una sèrie d’activitats, dirigides a distints segments d’edat, que seran presentades demà dijous, a les 12 del matí, a la Casa de la Cultura.
No és nou que l’Ajuntament de Pego treballa per eradicar la violència de gènere i el 2013 no és una excepció. En esta ocasió des de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, L’Atzúbia i les Valls han convocat una reunió de treball per a presentar algunes de les activitats programades per a prevenir la violència de gènere.

A les 12 del matí de demà dijous estan citats, a la Casa de Cultura de Pego, els directors/es dels CEIPS i IES de Pego i la Vall d’Ebo i també les AMPA. Els tutors/es dels cursos on s’impartiran tallers especialitzats en conscienciació sobre què és la violència de gènere. Psicopedagogues dels CEIPS i de l’IES i el grup de Dones Cabal.

Entre les propostes que es presentaran està el projecte coeducatiu ‘La Perruca de Lucca’, dirigit al segon cicle d’infantil i primer cicle de primària de tots els CEIPS de Pego i la Vall d’Ebo, a càrrec de Carmen Ivars Ronda, sociòloga de l’empresa LALALA.

També es presentaran els Tallers de “Prevenció de la violència de gènere i educació en igualtat”, dirigits a 6é curs de primària, ESO, batxillerat, DIVER i PQPI. A càrrec de Natalia Milvaques, treballadora social i Mariana Garrido, psicòloga, del Centre Dona Dénia de la Conselleria de Benestar Social.

I enguany es tornarà a incidir en la campanya “O restes o sumes, contra la violència de gènere i per la igualtat entre dones i homes”, ho farà Xaro Pinto, treballadora social municipal.


517 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!