L’Ajuntament de Pego ha inspeccionat hui la cantera situada junt a l’Atzúvia

Una inspecció recomanada pel Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, tot i considerar que tots els documents remesos per l’Ajuntament de Pego sobre l’activitat de la cantera de la partida Atzaïla eren correctes. En la inspecció també han estat presents l’alcalde de l’Atzúvia, la seua regidora d’urbanisme i l’arquitecta municipal.
Després de les reiterades queixes interposades a distints estaments judicials i de control de l’administració per part de Gelibre, hui l’Ajuntament de Pego inspeccionava la pedrera de tractament d’àrids en terme de Pego. Ho feia des de les 08.50h. del matí fins a les 10:20h. En la inspecció que ha estat a càrrec dels serveis municipals de Pego han estat presents el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pego; representants de la Policia Local de Pego, l’arquitecte municipal i l’arquitecta tècnica, la tècnic de Medi Ambient i l’enginyer tècnic industrial municipal. També han estat presents en la inspecció l’alcalde de l’Atzúvia acompanyat per la regidora d’Urbanisme de la localitat veïna i l’arquitecta municipal.

A l’inici de la inspecció també s’ha personat l’advocat de Gelibre així com dos representants d’aquesta associació, però no se’ls ha deixat accedir a les instal•lacions per part dels titulars de les mateixes durant la durada de la inspecció.

Durant la inspecció a la cantera pedrera de la Pda. Atzaïla del terme de Pego els propietaris de la mateixa han facilitat tota la documentació i informació demanada pels serveis tècnics municipals i s’han oferit a remetre la documentació que no tenien disponible en eixe moment i que els han demanat els tècnics a l’Ajuntament de Pego. Així mateix, els propietaris de la cantera també s’han oferit a informar prèviament del dia i l’hora de les pròximes voladures.

Una vegada arreplegada tota la documentació requerida els tècnics de l’Ajuntament de Pego han d’avaluar-la minuciosament per tal de traure conclusions sobre si l’activitat que es duu a terme a la cantera de la partida Atzahila presenta alguna irregularitat o no.

408 Visites

Deixa un comentari