La regidoria de Neteja i Residus convoca al veïnat de la Font dels Quatre Xorros

Per a decidir on s’ubiquen els contenidors de fem i reciclatge que fins ara estaven soterrats en l’illa que guarda la Font dels Quatre Xorros. Els veïns i veïnes d’eixa zona rebran una carta citant-los el proper dilluns, 18 d’abril, a les 18.30h., al saló de plens de l’Ajuntament. La ubicació actual dels contenidors, de moment provisional, ja ha suscitat queixes entre alguns veïns i veïnes.
El passat 10 de març, en el segon Consell Jove que es duia a terme a l’Ajuntament de Pego dedicat a Medi Ambient i Reciclatge, l’alcalde Enrique Moll, informava que el consistori havia decidit començar a eliminar els contenidors soterrats perquè, assegurava, «s’ha comprovat que no funcionen com inicialment s’havia previst. S’omplin d’aigua i els ancoratges es trenquen en treure’ls. És per això que s’ha decidit llevar-los».

Els primers contenidors soterrats en eliminar-se han estat els de la Font dels Quatre Xorros. Una decisió presa per la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà, davant la demanda generalitzada manifestada per molts veïns i veïnes del poble que tenien la sensació que «el lloc emblemàtic que sempre ha sigut la Font dels Quatre Xorros sempre estava brut».
Això, però, implica una reubicació dels contenidors per donar servei al veïnat. La nova localització, però, ha obert un nou conflicte al barri. Explicava Castellà que «ningú vol tindre el contenidor davant de sa casa però tampoc el volen tindre lluny». Davant esta disjuntiva la regidoria de Neteja i Residus ha plantejat fer una consulta veïnal. Donat que són els veïns i les veïnes qui han de suportar els contenidors, Laura Castellà detallava que rebran una carta convidant-los a participar «perquè arribem a una solució en comú entre tots».

Així, l’actual ubicació dels contenidors de fem i reciclatge és provisional perquè, explicava Castellà, «ja hem rebut queixes de gent que no està conforme que estiguen allí».
El proper dilluns, 18 d’abril, a les 18.30h., al saló de plens de l’Ajuntament de Pego estan citats els veïns i les veïnes de la zona de la Font dels Quatre Xorros per decidir la futura ubicació dels contenidors de fem i reciclatge que fins ara havien estat soterrats a l’entrada de l’emblemàtica font. Confiava la regidora de l’àrea que «espere que hi haja participació per a poder solucionar este conflicte».

569 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!