La Regidoria de la Dona prepara el 8 de març: “dia de la dona treballadora”

La Regidoria de la Dona i Serveis Socials de Pego ha començat a preparar el Dia de la Dóna Treballadora amb la convocatòria de dos concursos, un poesia i l’altre de fotografia. La iniciativa compta amb la col•laboració del Grup de Dones Cabal i segons la regidora de l’àrea, la socialista Ana Aparisi, entra dins dels objectius de la Regidoria de la Dona per a dinamitzar al conjunt de les pegolines mitjançant diverses activitats organitzades des de l’Ajuntament que intenten fomentar l’associacionisme.

El I Concurs de Fotografia del Dia de la Dóna, que està dotat amb dos premis de 400 i 200 euros, busca la participació de qualsevol persona resident a Espanya, que podrà concórrer amb fotografies inèdites i no premiades en cap concurs, que hauran de ser presentades abans de les 13 hores del 21 de gener del 2006 en la Casa de la Cultura. La temàtica de la fotografia versarà sobre l’eslògan “La meitat del món és mira amb la @”, i els treballs hauran de ser muntats sobre paspartús de 40×50 en posició vertical.

Respecte al Concurs de Cartells, premiat amb 600 euros, la regidora ha indicat que va dirigit a totes les joves entre 9 i 18 anys que cursen estudis en algun centre educatiu de Pego, les quals per a concursar hauran de configurar les seues obres també sobre el lema “La meitat del món és mira amb la @” . El terme de presentació de treballs ha quedat fixat també en el 21 de gener.

207 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!