“La nostra postura és la mateixa que fa dos anys”, asseveren des del Bloc Compromís de Pego al respecte del seu posicionament sobre el canvi d’alcaldia al municipi

Este matí el Bloc Compromís de Pego ha fet públic el comunicat al voltant de la seua posició sobre el canvi d’alcaldia al municipi de Pego. El comunicat, signat pel secretari local de la formació, Joan Folqués, apunta que la postura que transmet ha estat presa “per majoria absoluta” de l’assemblea del grup. Manifesten que “Un dels nostres regidors donarà el seu vot a Enrique Moll per evitar així l’alcaldia del PP, i l’altre s’abstindrà”. També recorden que “la responsabilitat del canvi d’alcaldia és exclusivament de l’equip de govern” i exigixen “que els sous polítics es mantinguen en les mateixes condicions, sense que en cap cas s’incremente la despesa global”. A l’interior de la notícia es pot llegir el comunicat sencer.

COMUNICAT DEL BLOC COMPROMÍS

“Posició del Bloc Compromís sobre el canvi d’alcaldia a Pego

En vista del comunicat fet públic per l’alcalde de Pego, Carmelo Ortolà, anunciant el pacte al que han arribat Ciutadans i PSOE per procedir al canvi d’alcaldia, l’assemblea del Bloc Compromís de Pego ha pres per majoria absoluta els següents acords:

– Fa dos anys des del col·lectiu vam decidir no entrar a l’equip de govern com havíem fet des de 2003 perquè creíem que la nostra línia política no es veia suficientment reflectida al govern i pensàvem que faríem més feina des de l’oposició. No obstant, un dels nostres regidors, seguint el manament de l’assemblea, va votar la investidura de Carmelo Ortolà per evitar l’alcaldia del Partit Popular i continuar amb l’esperit del pacte per les llibertats i la democràcia signat pels tres partits el 2003.

Arribat a aquest punt, i després de l’acord dels dos partits de l’equip de govern per al canvi d’alcaldia, la nostra postura és la mateixa que fa dos anys. Un dels nostres regidors donarà el seu vot a Enrique Moll per evitar així l’alcaldia del PP, i l’altre s’abstindrà.

– Recordem que si en aquell moment el Bloc Compromís va aconseguir que regidors i persones de confiança es baixaren el sou el 25%, ara exigim que els sous polítics es mantinguen en les mateixes condicions, sense que en cap cas s’incremente la despesa global.

– Volem deixar clar que la responsabilitat del canvi d’alcaldia és exclusivament de l’equip de govern. Nosaltres no ens decantem per uns ni per altres, simplement exercim el manament dels nostres votants de deixar el PP fora del govern.

– Des del Bloc Compromís pensem que no és el moment per al canvi de cares i preferiríem parlar sobre noves iniciatives polítiques per al nostre poble.

– Des del Bloc Compromís reiterem la voluntat de treballar per Pego, fent una oposició constructiva i propositiva, al mateix temps que continuarem vigilants pels interessos del poble.

– La nostra intenció és la de continuar sumant suports dins de Pego per poder dur endavant a partir de 2015 un veritable canvi de model polític i econòmic que ens traga del pou on estem.

Pego, a 7 de juliol de 2012

Joan Folqués i Nadal
Secretari Local del Bloc de Pego – Coalició Compromís”
435 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!