La Macma aposta pel foment d‘una marca cultural i turística conjunta per a la comarca

El passat divendres tingué lloc a Teulada la comissió de comptes de la Mancomunitat Cultural. Arrel d’aquest trobada, es va debatre la nova competència de la MACMA, la promoció i difusió del patrimoni cultural i natural de la Marina Alta. Durant este exercici la Macma ha estat treballat conjuntament amb els tècnics de turisme de la comarca en distints projectes que evidencien l’escaiença de la suma de sinergies i punts de vista a l’hora de traçar una marca col•lectiva que potencie el fet comarcal.
El passat divendres tingué lloc a l’Ajuntament de Teulada la comissió especial de comptes de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, a la qual assistiren els membres de la comissió: els vicepresidents i president de l’entitat, així com, d’altra banda, l’equip tècnic de la Macma. Més enllà del repàs als punts de la citació, d’entre els quals destacava el dictamen del compte general de 2014, l’encontre fou també l’ocasió de debatre les actuals línies de treball de la Mancomunitat, entre les quals s’inclou des del passat any –i amb modificació estatutària inclosa– la promoció i difusió del patrimoni cultural i natural de la Marina Alta.

En aquesta línia ja es ve treballant des de fa molts mesos, tenint en compte que al plenari de fa un any celebrat a Pedreguer ja es consensuà la necessitat d’unir esforços i identitats locals a través de la Macma per tal de cohesionar una marca cultural i turística per al conjunt de la Marina Alta. Una aposta, en definitiva, per cohesionar el territori comarcal que es posà de manifest en el projecte global que exposà als alcaldes i regidors durant aquella sessió el gerent de la Macma, Vicent Ortuño, i que pretenia ser un esborrany per a futures intervencions. De fet, durant tot aquest exercici la Macma ha treballat conjuntament amb els tècnics de turisme de la comarca en distints projectes que evidencien l’escaiença de la suma de sinergies i punts de vista a l’hora de traçar una marca col•lectiva que potencie el fet comarcal.

Actualment, tal com resumí el president de la Macma, Antoni Joan Bertomeu, caldria unificar tots els valors i atractius de la comarca en un document que sintetitzara la vàlua i projecció del nostre territori. Un projecte ambiciós que puga abastar tots els anys de treball de la Macma i alhora puga encabir el gruix d’interessos i referents de la Marina Alta. Un document de caràcter vertebrador que es desenvoluparà en els propers mesos amb la intenció de cohesionar i projectar la marca Marina Alta.
415 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!