La ITV mòbil de cotxes no tornarà a desplaçar-se a Pego

Després que s’obrira, el passat mes de febrer, la ITV fixa d’Ondara que està a menys de 15 quilòmetres del municipi. No obstant, si que continuarà visitant Pego la unitat mòbil destinada a la inspecció de vehicles agrícoles, motocicletes, quadricicles, ciclomotors i vehicles d’obres i serveis.
El passat maig va ser la darrera vegada que la ITV mòbil inspeccionava turismes a Pego. El motiu ha de veure amb l’obertura el passat 25 de febrer de l’estació fixa d’inspecció de vehicles a Ondara.

Des de la Direcció Tècnica General s’explica que “donada la proximitat de l’estació d’inspecció de vehicles ubicada a Ondara al poble de Pego (12,5 km), es comunica a l’Ajuntament de Pego que després de la nostra última estada a Pego que es va dur a terme del 13 al 21 de maig de 2010, els serveis de la unitat mòbil es destinaran a d’altres poblacions que, per distar un major nombre de quilòmetres d’una estació fixa d’ITV, necessiten la prestació del servei.”

Per aquest motiu es comunica a l’Ajuntament de Pego que “no hi ha previstos nous desplaçaments de la unitat mòbil d’inspecció de vehicles a la seua localitat”.

No obstant, la Direcció Tècnica General aclareix que “la unitat mòbil destinada a la inspecció de vehicles agrícoles, motocicletes, quadricicles, ciclomotors i vehicles d’obres i serveis, donades les especials característiques dels mateixos, si que seguirà desplaçant-se a la seua localitat, amb la caducitat habitual”.
415 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!