La III Campanya de vacunació contra la violència de gènere arriba a Pego

Durant tot el matí el grup de dones Cabal, que té el suport de la regidoria d’Igualtat i dona de l’Ajuntament de Pego en esta acció, tenen una parada al mercat, al costat de les escales que donen a la residència per a divulgar la III campanya de vacunació contra la violència de gènere que organitza Matria, associació de Dones i que enguany s’ha escampat per quatre pobles més de la comarca, entre ells Pego. Hui a Xàbia també hi ha campanya de vacunació.
La III Campanya de vacunació contra la violència de gènere et convida a signar un document de compromís que té tres punts amb els tres colors del semàfor que corresponen: el roig a veure, el groc a actuar i el verd a respectar.
Eixos tres colors en el compromís es transformen en:
Roig: “Em compromet a desenvolupar les meues relacions en igualtat amb les persones del meu entorn i sense estereotips que denigren la dona”.

Groc: “Em compromet a pensar dos vegades quan m’enfade per no resoldre els problemes amb violència”.

Verd: “Em compromet a actuar davant actes de violència de gènere denunciant-los. La violència mai és privada.”
Este compromís és totalment privat ja que, tot i que el signes la signatura te la quedes tu. Les dades del teu gènere i la teua edat i les suggerències que consideres convenients aportar es queden a una cistella que guarda el grup de dones Cabal.
El proper acte per a caminar cap a l’eradicació de la violència de gènere tindrà lloc a Pego el proper diumenge, coincidint amb la data del 25 de novembre, Dia Internacional per l’eliminació de la violència de gènere. Serà la IX concentració contra la violència de gènere que es duu a terme al municipi. Tindrà lloc a les 12 del migdia a la Plaça del Mercat. Este acte està organitzat per la regidoria d’igualtat i de la dona i el grup de dones Cabal.
593 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!