Julià Álvaro anuncia que en menys de tres setmanes s’inicien els nomenaments dels directors i directores dels parcs naturals

El secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, va anunciar ahir de vesprada que es troba molt avançat el procés administratiu per a nomenar-los de forma transitòria fins a convocar oposicions.
El secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, va anunciar ahir de vesprada que en menys de tres setmanes s’iniciaran els nomenaments dels directors/es dels parcs naturals.

Álvaro va assenyalar que «després de cinc anys sense directors de parcs naturals, que van ser substituïts per responsables de dinamització sense la qualificació adequada i nomenats a dit, enguany tindrem novament eixa figura en el front dels parcs naturals i seran funcionaris». Julià Álvaro va anunciar que es troba molt avançat el procés administratiu per a nomenar-los de forma transitòria fins a convocar oposicions.

Està a punt de publicar-se —ja firmada per Funció Pública— la resolució de classificació de llocs de treball per als dotze directors/es conservadors/es. Una vegada publicada, els primers podran ser nomenats en les pròximes setmanes en comissió de serveis. Les vacants que no queden cobertes d’esta manera ho seran per borsa d’interins, a la que s’han presentat quasi tres mil candidats/es.

El resultat final d’esta fase serà que la totalitat dels llocs de directors/es estaran coberts, ja siga per funcionaris en comissió de servei, o per funcionaris interins seleccionats mitjançant el procés indicat.

Julià Álvaro va destacar en el transcurs de la presentació d’una web de la Devesa-Albufera la importància de la col·laboració entre la conselleria i els ajuntaments per a posar en valor els parcs naturals amb la finalitat de convertir estos espais únics en espais de desenvolupament socioeconòmic. A més, va afegir que ha de donar-se un equilibri entre totes les administracions que tenen relació amb tot l’entorn, sense interessos propis, i també de la qualitat de l’aigua.

510 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!