Juanfran Frau Ferrer, nou president del Pego CF

Després de la dimissió de Ximo Puchol i l’oferta de la regidoria d’Esports a l’actual directiva del futbol base del Pego, JuanFran Frau assumix la presidència acompanyat de Juan José Hans «Curro», Jesús Giner, Ximo Siscar i Fernando Sendra. Entre els objectius marcats per la nova directiva del club roget, l’augment de jugadors locals en el primer equip. Per aconseguir-ho ja han elegit al nou entrenador, el pegolí Vicent Camarena i han fitxat a Víctor Jiménez, a més de lligar al club al seu capità, el també pegolí Frederic Alemany. D’altra banda, la nova directiva també informa que hui, divendres 31 de juliol, s’inicia la pretemporada, a partir de les 20h., al camp Cervantes. El 14 d’agost hi haurà assemblea de socis i simpatitzants del Pego CF.
El passat 2 de juliol va dimitir el president fins ara president del Pego CF, Ximo Pujol. Este buit de poder en l’entitat esportiva va provocar que des de la regidoria d’Esports es contactara amb la directiva del futbol base pegolí per proposar-los fer-se càrrec de tot el Pego CF, és a dir, sumar al futbol base el primer equip.

Les cinc persones que composen la directiva del futbol base, cinc pares amb el modest objectiu de consolidar la cantera de futbol pegolina, han acceptat el repte. No sense abans reunir-se amb els responsables municipals i demanar-los «uns compromisos en benefici dels nostres futurs jugadors de futbol», segons asseguren en la nota de premsa remesa a Ràdio Pego.

L’acord es va signar el 16 de juliol de 2015. Moment a partir del qual la nova directiva del Pego CF es va posar a treballar. Esta directiva està encapçalada per Juanfran Frau Ferrer, President; Juan José Hans Jiménez ‘Curro’, vicepresident i secretari tècnic; Jesús Giner Server, tresorer i entrenador de porters; Ximo Siscar Bondia, secretari i coordinador del futbol base i Fernando Sendra Reig, vocal.


Ximo Siscar (secretari roget), Raül Tamarit (regidor d’Esports), Juanfran (President roget), Enrique Moll (alcalde) i Curro (vicepresident roget)


Juanfran, ‘Curro’, Jesús, Ximo i Fernando, al capdavant de l’escola de futbol base es van marcar com a objectiu consolidar la cantera del Pego CF, com ja s’ha assenyalat. Un objectiu, però, que traspassava l’àmbit esportiu perquè, per a aconseguir-ho van «buscar bons educadors», persones que estigueren preparades per a «portar a la gent més menuda del futbol i estigueren titulats federativament». És per això que actualment en l’escola de futbol base hi ha «entrenadors de nivell II, nivell I i titulat en monitoratge». Este nivell permet que el sistema d’ensenyament pegolí siga «admirat a la Safor i a la Marina». I és que assenyalen que «no mirem només els èxits esportius, sinó que tot aquell xiquet del poble puga tindre una oportunitat de practicar el futbol i que als jugadors del futbol base no els falte de res, tinguen el nivell que tinguen, ja que són el nostre futur», declara la directiva del futbol base.

Amb estes credencials, una de les idees que volen traslladar al primer equip és que este tinga més presència de jugadors locals i ja han fent els primers passos perquè siga una realitat. La nova directiva del Pego CF ha contractat per a dirigir el primer equip, un entrenador local, Vicent Camarena. També «un jugador molt valorat en la preferent tornarà a Pego, Víctor Jiménez», anuncien, com també el fet que el capità roget, Frederic Alemany, «es quedarà al Pego CF tot i les moltes ofertes que tenia per a jugar en altres equips». Amb esta arrancada, la nova directiva rogeta va a «intentar tindre més presència pegolina i de jugadors que van formant-se en el futbol base de Pego, així com de joves jugadors de la comarca», en la plantilla del primer equip.


Víctor JiménezFrede Alemany i FranBorja, jugador de Laguar format al futbol base de Pego


En un altre ordre de coses informa la nova directiva que la pretemporada s’inicia hui, divendres 31 de juliol. La cita és a les 20h., al camp Cervantes. A partir de la setmana que ve aniran informant de les novetats que van donant-se en la plantilla rogeta i dels partits que aniran tancant-se per a la pretemporada.

De moment, avancen que el divendres 14 d’agost han convocat una assemblea de socis i simpatitzants del Pego CF, a les 19.30h., al camp Cervantes, per a informar als socis la intenció de la nova directiva perquè estos «tornen a tindre participació dins el club». Amb esta mesura esperen que «molta gent que va perdre la il·lusió de ser soci torne al club». L’objectiu que s’ha marcat la nova directiva és aconseguir arribar fins als 200 socis. La feina pareix fàcil, però, la xifra de la que es partix actualment ens torna a la realitat, ja que actualment el Pego CF compta amb 61 socis, segons informen en nota de premsa.

663 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!