II edició del calendari de ‘recollida del residus’ a Pego

La regidoria de Residus i l’empresa concessionària de la recollida de fem a Pego, SAV, han reeditat el calendari anual. En ell s’indica un augment de reciclatge respecte 2013 de paper, vidre i plàstic. Per a facilitar encara més este, com a novetat, el calendari de 2015 inclou «un plànol amb tots els punts de reciclatge, o bateries de contenidors de paper, plàstic i vidre».
Pego compta, per segon any consecutiu, amb el calendari de recollida de residus. El primer es va editar l’any passat coincidint amb l’inici de la nova concessió de recollida i transport de residus del municipi. Enguany s’ha tornat a reeditar este calendari per part de la regidoria de Residus amb el patrocini de SAV. La seua finalitat, l’explicava el regidor de l’àrea, José Pascual García, és «que la gent sàpiga en tot moment quan s’arreplega el fem i quan no. A més que puguen veure fotos antigues de Pego». Confiava Pascual García que l’any que ve, «qui estiga al capdavant de la regidoria que continue en la mateixa dinàmica».
El calendari de recollida de residus de Pego 2015 inclou, a més dels dies en què es recull el fem, els dies en què s’arreplega el paper comercial, un servei gratuït que es va posar en marxa amb la nova concessió i que posa a disposició dels establiments del municipi, la recollida de tot el cartró i paper que generen, com recordava García. Així mateix, el calendari assenyala les festes del municipi, els telèfons d’interès i inclou fotos antigues de Pego.
No hem d’oblidar que este calendari incidix, cada mes, en algun consell, alguna dada curiosa o informativa al voltant del reciclatge. Una qüestió, la del reciclatge, que sembla que va calant entre la societat pegolina. I és que en la introducció a la II edició del calendari de recollida de residus, Pascual García informa que, en 2014 Pego va «reciclar un total de 120.131 quilos de paper, un 3.3% més que en 2013. També es va reciclar 16.5 tones més de vidre que en la campanya anterior, així com un total de 63.340 quilos de plàstic en 2014, un 12.5% més que en 2013».
En relació al reciclatge, també cal assenyalar que enguany, com a novetat, el calendari de recollida de residus 2015 ha afegit «un plànol amb tots els punts de reciclatge, o bateries de contenidors de paper, plàstic i vidre».
Els calendaris estan sent repartits pels treballadors de SAV en horari de vesprada, segons informava el regidor de Residus, que també comentava que hi ha exemplars a l’Ajuntament de Pego per si a algú no li arribaren. Així mateix, avançava que enguany s’estan editant calendaris en anglès que en breu es repartiran, principalment, per Monte Pego.
578 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!