Hui se celebra a Pego la I Jornada de Convivència per a persones amb discapacitat

Des de les 9 i fins a les 5 de la vesprada un grup de persones amb discapacitat física, psíquica o mental realitzaran diferents tallers, d’habilitats socials i de comunicació, de relaxació i respiració i d’expressió corporal, donats per les psicòlogues i terapeutes de Gregal. Als afores de Pego, a la partida de Mostalla, avui s’està desenvolupant la I Jornada de Convivència per a persones amb discapacitat. La idea va nàixer del Taller Ocupacional de Pego i l’ha duta a terme la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego i Les Valls. Una activitat subvencionada, en part, per la Diputació d’Alacant. Destacava el president de la Mancomunitat i també regidor de serveis socials de Pego, Àngel Sendra que amb esta iniciativa “és una manera de demostrar la preocupació social que tenim des de la Mancomunitat cara al poble de Pego”. Sendra alhora explicava que “la nostra idea és portar endavant tots els tallers que puguen ajudar a les famílies i les persones amb discapacitat en este poble.”

La I Jornada de Convivència per a persones amb discapacitat està dirigida tant a persones amb discapacitat física com psíquica o mental i ha tingut tan d’èxit a Pego que no ha calgut fer publicitat de l’activitat, ja que les places eren limitades i de seguida que va es va conèixer la qüestió es van ocupar les places disponibles.

Les psicòlogues i terapeutes de Gregal són les encarregades de dur endavant aquesta primera jornada que es desenvolupa des de les 9 del matí i fins les 5 de la vesprada d’avui al Centre que Gregal té a Mostalla. Durant el dia s’han dut a terme diversos tallers d’habilitats socials i d’habilitats de comunicació. Aquesta vesprada abordaran els tallers de relaxació i respiració i d’expressió corporal.

Destacava una de les dos treballadores socials del Taller Ocupacional, Maribel Ceressola, que aquesta jornada de convivència també inclou dinar en el Centre Gregal el que implica que “s’han d’encarregar de preparar taula i ajudar-se uns als altres” és per això que Maribel Ceressola comentava que aquesta iniciativa “és una manera també de fomentar les activitats de la vida diària, que ells es desenvolupen per ells mateixos.”

387 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!