Es presenten els resultats de l´Estudi de Comerç Minorista a Pego

Demà dimarts a les 20.15 de la vesprada hi ha prevista una reunió informativa organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Pego per tal de presentar l´estudi que ha realitzar l´empresa Investratègia per tal de conèixer els hàbits dels pegolins i les pegolines a l´hora de comprar. Aquest estudi servirà d´indicatiu per saber quines pautes seguir per realçar el comerç minorista, que principalment opera al mercat dels dijous. Com funciona el sector serveis d´un poble és sempre un indicatiu per saber la salut d´aquest. Pego, des de fa temps, és un municipi que intenta augmentar la qualitat del seu comerç per tal de donar comoditat i seguretat als seus clients, per tal que aquests no necessiten eixir de la població a l´hora d´adquirir allò que necessiten. Un bon exemple el tenim en l´Associació de Comerciants que enguany feia un balanç positiu de 2006, assenyalant què s´han incrementat les vendes. D´altra banda, des de l´Ajuntament, s´ha intentat impulsar el comerç alimentari amb la remodelació del Mercat Municipal, que s´ha convertit en un espai diàfan amb les possibilitats que això comporta d´utilització de la superfície, però d´aquesta remodelació el que sobretot s´ha de destacar és l´adequació del terra, de les finestres i les portes, dels banys per tal que la higiene prime davant qualsevol altra cosa. Aquesta intervenció era necessària per tal de millorar, encara més, la utilització del mercat municipal que en un futur podria comptar amb una major inversió i amb la intervenció de la Conselleria.

Per tal que això es cumplisca, des de la Regidoria de Promoció Econòmica es va encarregar un estudi de consum que aportarà la informació necessària per saber quines línies s´haurien de seguir perquè el comerç minorista de Pego millorara els seus resultats. L´estudi de l´empresa Investrategia ha estat elaborat amb enquestes realitzades a pegolins i pegolins al llarg de l´any passat. Els seus resultats seran presentats aquest dimarts a la nit, a les 8.15 a la Casa de Cultura de Pego. Durant aquesta roda de premsa a la que s´ha convidat als comerços que cobreix l´estudi, es presentaran els resultats de l´estudi i la interpretació d´aquests.

Si els resultats són positius s´obri la possibilitat que el Mercat Municipal obriga tots els dies o almenys no només els dijous. El que implicaria també obrir la porta a què hi haja una millora en la qualitat de fruiteries, verdureries, ultramarins i congelats, panaderies, carnisseries i xarcuteries, així mateix conèixer la seua situació enfront els supermecats i autorserveis que existeixen a Pego. Siga el que siga, aquest estudi servirà de guia per a saber en quina situació es troba aquest tipus de comerç minorista.
524 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!