Entrega de trofeus per als més joves

Aquesta vesprada a partir de les 5’30 al Camp del Pujol de Pego els jugadors de les distintes categories de futbol rebran trofeus per a acomiadar la temporada. D’altra banda els jugadors i jugadores de bàsquet rebran el seu homenatge a Els Poblets, on s’entreguen els trofeus del Campionat de bàsquet escolar comarcal. Així mateix aquest dissabte es disputa el torneig de benjamins i alevins a Benissa. Els caçadors també celebren la seua gala de final de temporada demà a la nit. I continua disputant-se el II Torneig de Tennis “Vila de Pego”. FUTBOL

La temporada de futbol base ja ha finalitzat i és per això que aquesta vesprada, a partir de les 5’30 tots els jugadors, tots els equips que existeixen d’aquesta modalitat rebran un homenatge en forma de trofeus i fotografies de cada equip per a recordar el curs 2007-08. Tot això tindrà lloc al Camp del Pujol, com explicava el regidor d’esports, Joan Carles Cambrils.

Durant aquesta festa del futbol base seran homenatjats també Acció Urgent i el Cos de la Policia Local per la seua tasca al llarg de temporada els dies de partit. A aquest esdeveniment està convidat tot el poble, però especialment els joves jugadors i els seus pares i mares, comentava Cambrils.


Abans de deixar el futbol informar que el dissabte, 14 de juny, al llarg de tot el dia es disputarà el Torneig de Benjamins i alevins a Benissa. Participaran huit equips de la comarca en cada categoria.


BÀSQUET

Aquesta vesprada, l’entrega de trofeus no s’acaba amb el futbol perquè a partir de les 8’30 i a Els Poblets el bàsquet pegolí tindrà una part important de protagonisme. El Club de Bàsquet Pego ha presentat un total d’11 equips en les categories de Benjamins, Alevins, Infantil, Cadet. De les 7 categories que existeixen en la Lliga Comarcal de la Marina Alta, inclosa dins els jocs esportius escolars del País Valencià, han quedat 6 equips pegolins entre els tres primers llocs de cada categoria.

El C.B. Pego, que en aquets cas representa al bàsquet de Pego, ha presentat un total de 11 equips:

2 Benjamins (que son mixtes)
2 Alevins Femenins
1 Infantil Femení
2 Cadets Femenins
1 Aleví Masculí
2 Infantils Masculins
1 Cadet Masculí

Des de la regidoria d’esports s’expressa que “Els resultats han estat espectaculars, ja que de les 7 categories de jocs, tenim classificats 6 equips entre els 3 primers i l’altre ha quedat 4º”.

Les classificacions han quedat així:

Benjamí Mixte: 1º Calp – 2º Pedreguer – 3º Pego
Aleví Femení: 1º Gata – 2º Pego – 3º Dénia
Aleví Masculí: 1º Calp – 2º Pego – 3º Benissa
Infantil Femení: 1º Pedreguer – 2º Verger – 3º Calp – 4º Pego
Infantil Masculí: 1º Calp – 2º Pego – 3º Ondara
Cadet Femení: 1º Pego – 2º Pedreguer – 3º Dénia
Cadet Masculí: 1º Pedreguer – 2º Pego – 3º Calp


Així mateix de bàsquet hem de donar compte de la COPA FEDERACIÓ DE JUNIORS MASCULINS

L’equip júnior masculí del CB Pego, després d’haver guanyat els seus dos primers partits, contra el Sax en casa i contra l’Alcoi, va perdre a domicili en Énguera.

Sols queda el darrer partit que jugaran en casa contra l’Énguera el dissabte que ve, 14 de juny, a les 18:00 h. al Pavelló Municipal Ausiàs March. On es decidirà el primer lloc del grup.

Però es done el resultat que es done ja estan classificats per a les semifinals, ja que es classifiquen els dos primers.

Les semifinals es jugaran el dissabte 21 i diumenge 22, i de passar-les jugarien la final a partit únic el dissabte 29 de juny.


Aquest dissabte els caçadors també celebren la seua gala a la seua seu, és a dir, al Bar Caçadors on s’entregaran els trofeus a la regularitat en quatre categories. Juan Bautista, el seu president, explicava que aquesta gala motivar la participació de la gent perquè el trofeu és un sopar per a dos persones.

La pluja ha estat punyetera també en la caça, ja que han hagut d’anul•lar moltes tirades, tot i això han anat canviant la data i han pogut realitzar prou convocatòries per mantenir els trofeus a la regularitat.


Abans d’acabar l’apartat d’esports recordar que continua el II Torneig de Tennis ‘Vila de Pego’, el diumenge 15, a les 11 del matí està previst que es dispute la final a la pista central del Club de Tennis.

392 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!