Enrique Moll, alcaldable del PSPV de Pego

L’única candidatura socialista eixia reforçada amb quasi un 90% dels vots al seu favor. Moll reconeix que l’elecció és tota una responsabilitat, assumida des del moment que es va presentar. Entre els objectius de qui lluitarà per l’alcaldia de Pego pel PSPV, crear un equip fort, mantenir molts contactes amb el poble i crear una llista plural, oberta i forta. A més vol recuperar el vot de la gent que va votar al PSPV a les darreres autonòmiques, però no va votar PSPV a les darreres locals.
A poc més de cinc mesos perquè se celebren els comicis municipals, els diferents partits que es presenten a Pego van donant passos per a definir aspectes importants de cara a la cita del 22 de maig. En este cas el torn ha estat del PSPV de Pego, que anit triava la persona que encapçalarà la seua llista. No va haver sorpreses en eixa elecció perquè finalment només es va presentar una candidatura, la d’Enrique Moll, qui amb quasi un 90% de recolzament de la militància es manifesta orgullós del resultat, que confessa que “ha sigut molt millor del que esperava”.

Reconeixia Moll que ser l’aspirant socialista a l’alcaldia de Pego és una responsabilitat. No obstant, l’alcaldable reconeixia que “quan vaig decidir presentar-me ja havia assumit que anava a tindre esta responsabilitat i havia assumit que no va a ser fàcil”.

Enrique Moll i tota la gent que el recolza tenen molta feina per davant d’ací al període de campanya electoral, ja que entre les seues metes es troba, a partir d’ara, “treballar en fer un equip fort, en fer una llista forta, anem a tindre contactes en molta gent, anem a intentar que siga la llista el més plural i el més oberta que puga ser i anem a comptar en totes les persones”.

Composar una llista a Pego no sembla fàcil, tot i que segons el candidat a l’alcaldia pel PSPV “el complicat no és fer una llista […] el que és complicat és trobar a les persones que vullguen anar en els llocs d’eixida”. Per què creu que es dóna aquest fenomen? Enrique Moll assegura que és perquè “s’ha creat en els últims anys una espècie de psicosis de què si tu vas en este o vas en aquell, ja no eres amic meu, ja no eres dels meus, eres contrari a mi. Jo tinc un negoci, l’altre també té un negoci, no vaig a comprar-li a eixi perquè és d’este partit… Són fantasmes i mites que jo personalment vull aclarir”.

Si mirem la política global de l’Estat Espanyol, tot indica que les expectatives del PSOE a nivell estatal són bastant incertes tenint en compte que és el partit en el govern i l’economia continua de capa caiguda i sense massa ganes de remuntar. En aquest context li preguntàvem al candidat socialista del PSPV de Pego quines són les expectatives de la formació de cara als comicis municipals. Enrique Moll reconeixia que “la situació actual no afavoreix molt que et presentes pel Partit Socialista”. No obstant, Moll comparava la situació del primer grup de l’oposició assegurant que “el PP no està millor que nosaltres. El PP no està donant cap imatge de fer una oposició constructiva, donant idees; sinó que està en una posició de negar, negar i negar. El PP a la Comunitat Valenciana ja sabem com està, casos de corrupció, la Generalitat fallida… i no obstant segueixen votant-los les mateixes persones”. És per això que Enrique Moll creu que “en el poble la gent es mesura més per les persones o pels ideals i no mira tant la cúpula autonòmica o central”. Així Moll creu que no influirà representar el partit que està al govern.

El que sí que té clar el cap de llista pel partit socialista de Pego és que vol recuperar els vots que es van desviar durant les darreres eleccions. “Hi ha uns 700 vots socialistes que són el que nosaltres hem d’intentar recuperar. El vot de tota eixa gent que no ha cregut en nosaltres en les municipals i, no obstant, sí que ha cregut en nosaltres en les autonòmiques”.

Enrique Moll, no deixava de convidar a la gent a què participe, ja que “la política no és cap forat negre pel que desapareixen les persones”. Així mateix, animava a què “la gent col•labore”. Defensa Moll que els polítics “hem d’estar en contacte amb el poble perquè al cap i a la fi estem al servei del poble”. En un futur la Casa del Poble, seu del PSPV de Pego estarà oberta totes les vesprades.
419 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!