Enric Vengut és proclamat per unanimitat secretari comarcal del bloc de la Marina Alta

Entre els components de l’Executiva comarcal es troba la pegolina Conxa del Ruste que estarà encarregada d’Educació i Sanitat. va explicar que “treballarem per coordinar i dotar de totes les eines necessàries els col·lectius locals del BLOC de la Marina Alta, per a que estos es puguen dedicar a atendre i treballar de manera eficaç per les persones de les respectives poblacions”.
El passat dissabte, el Bloc Nacionalista de la Marina Alta tenia una cita important en la celebració del seu VI Congrés Comarcal, en que els valencianistes renoven els seus càrrecs, i deixen patent la direcció política que ha pres el partit per treballar per futur més immediat.

Sols es va presentar una candidatura per optar a la nova executiva comarcal, aquesta estava encapçalada per Enric Vengut, i va rebre el suport unànime de la militància. L’executiva la completen Xavi Tro (Secretari d’organització), Miquel Pastor (Finances), Anna Perís (Formació), Josep Rovira (Implantació i Acció Electoral), Dàmaris Soler (Acció electoral), Sergi Ferrús (Política municipal), Conxa del Ruste (Educació i sanitat), Dimas Montiel (Coordinació nacional), Mayte Far (Moviments cívics), Josepa Chorro (Medi Ambient), Xavier Pons (Economia), Maria Silvestre (Igualtat), i Gerard Fullana (Comunicació).
Vengut, acompanyat per la resta de persones del nou executiu, va explicar que “treballarem per coordinar i dotar de totes les eines necessàries els col·lectius locals del BLOC de la Marina Alta, per a que estos es puguen dedicar a atendre i treballar de manera eficaç per les persones de les respectives poblacions”.
“Som un partit humil que aspira a revolucionar el mon de la política”, exclamava el nou secretari en una clara contraposició a les estructures i polítiques dels socialistes i populars, i recordava que “la societat està exigint canvis que els grans partits son incapaços d’assumir, i des del Bloc, i amb la Coalició Compromís, som una clara alternativa per oferir polítiques valentes”.

Vengut va finalitzar la seua intervenció asseverant que són l’únic partit que creu en les comarques com a forma d’organització del territori, per coordinar els pobles, i vertebrar el País Valencià.
Durant el congrés també es van aprovar 5 propostes de resolució presentades pels propis militants. Entre els temes de les propostes estaven alliberament l’autopista AP-7, la sanitat a la comarca amb el reclam del servei d’urgències nocturnes d’Ondara, El Verger, Pedreguer i Gata, el manteniment de la línia 9 del tren i la connexió ferroviària Dénia-Oliva-Gandia i el suport als agricultors valencians.

Per últim, el Bloc va aprovar presentar en tots els ajuntaments de la comarca, una instància en la que li demane a l’alcalde/ssa de cada poble ordenar a la Policia Local que no participe en cap nova ordre de desnonament, i es demana que es tinga en consideració la possibilitat de la cancel·lació, per part dels Ajuntaments, de comptes bancaris d’aquelles entitats que executen desnonaments contra ciutadans i ciutadanes dels nostres pobles.
449 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!