Els partits escalfen motors per a les eleccions


La cúpula del PP recolza a Camps, mentre el Bloc es reuneix a Gata i critica la barrera electoral del 5%. Els socialistes abordaren dins del cicle de ponències l’actual economia comarcal.


Els diferents partits han començat a preparar la campanya electoral de 2007 on hi haurà eleccions locals i autonòmiques. Molts militars populars es van desplaçar des de la Marina fins a València on Mariano Rajoy va destacar la figura del president de la Generalitat, Francisco Camps. A l’acte, no va assistir el portaveu popular al Congrés, Eduardo Zaplana, però si destacats militants com Miguel Ángel Acebes o Federico Trillo.


D’altra banda, el Bloc va iniciar la seua campanya electoral el divendres a la nit a Gata de Gorgos on militants i simpatitzants es van reunir en un acte formatiu i reivindicatiu. En ell van participar el secretari general, Enric Morera i la secretària d’organització Pepa Chesa a més de diversos alcaldes, com el de Xàbia, Eduardo Monfort, o el del Verger, Manuel Martínez.

Durant els parlaments, tots van coincidir en el mateix punt d’interès: l’Estatut. I van qualificar d´ «injust» el llistó electoral del 5% que han d’aconseguir els partits minoritaris per a entrar en les Corts Valencianes. El secretari comarcal, Salvador Sendra, va considerar que l’Estatut «augmenta la discriminació dels valencians». També van parlar de la falta de seguretat que afecta tot el territori de la Comunitat Valenciana.


Així mateix, La conferència política del PSPV va centrar aquest cap de setmana la seua atenció en l’economia. Els socialistes van advocar per planificar una construcció que garantisca la sostenibilitat del futur i al mateix temps potenciar un turisme cultural a banda del de sol i platja que és el que domina en l’actualitat.

494 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!