El Taller Ocupacional exposa ‘Dis-seny-art’

Fins el 3 de maig, a l’entrada de la Biblioteca municipal, a la Casa de Cultura, es poden contemplar els treballs amb materials reciclats que han realitzat els usuaris del Taller Ocupacional de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, L’Atzúbia i les Valls.
Ahir en entrar a la Biblioteca municipal de Pego em vaig endur una artística sorpresa, l’exposició ‘Dis-seny-art’. Què és ‘Dis-seny-art’? Una mostra de peces elaborades a partir de material reciclat que han anat dissenyant els usuaris i les usuàries del Taller Ocupacional de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, L’Atzúbia i les Valls. Allí es pot contemplar el seny que han tingut en modelar estes peces d’art, com bé indica la separació de les síl·labes de la paraula que dóna nom a l’exposició.
‘Dis-seny-art’ s’ha pogut dur a terme gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant que ha permés que les persones que participen al Taller Ocupacional hagen pogut assistir, cada divendres, a classes de dibuix i pintura que impartix Pepe Pastor a l’Escola d’Adults de Pego. Unes classes que han traspassat les fronteres del dibuix i la pintura per a passar a modelar gots, fruiters o làmpades a partir de material reciclat.I és que ja indicava Pepe Pastor en un ‘Taula Oberta’ que allò essencial és “guiar-los perquè traguen les seues inquietuds. Estimular la seua creativitat”.L’exposició estarà a l’entrada de la Biblioteca municipal de Pego fins el 3 de maig. D’altra banda, des del Taller Ocupacional se’ns ha informat que el dijous, 9 de maig, eixiran al Mercat ambulant per a mostrar estos i altres productes.


498 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!