El socialistes fixen les línes d’actuació en vista a les properes eleccions

La visita del Secretari d’Organització Nacional, Alfred Boix, va servir per a presentar un protocol d’accions que aniran desenvolupant-se des de la base fins a dalt. Un pla on la ciutadania i la militància seran el centre d’atenció de totes les accions que es desenvoluparan en el propers anys.
Tot i que encara queden aproximadament 3 anys per a les properes eleccions, els partits de la comarca comencen a menejar fixat. El cap de setmana passat ho feien el PP i el BLOC, dilluns per la vesprada-nit ho feia el PSPV. I és que recordava Enrique Moll, secretari local, que “després dels procesos electorals normalment hi ha un període de nomenaments, de substitucions, de reciclatge, de presentacions de nous càrrecs i de visites als pobles per a explicar les noves idees”.

Apuntava el secretari local del PSOE que les darreres enquestes que s’estan publicant al voltant de la intenció de vot que indiquen la pèrdua de la majoria absoluta del PP “fan que la resta de partits agafen un poquet de ‘vidilla’”. Això fa que “la gent es motive un poc més i que tinga més ganes de fer coses i de canviar el model d’estrategia electroal que s’ha seguit fins ara”.

En este clima de canvis interns dilluns a la nit la seu socialista pegolina rebia la visita del Secretari d’Organitació Nacional del PSPV, Alfred Boix i el Secretari d’Acció Electoral i Formació, Víctor Sahuquillo. Els acompanyava el Secretari Comarcal de la Marina Alta, Toni Vaquer. L’objectiu de la visita era coordinar l’estructura del Partit Socialista tenint en comptes les properes eleccions de maig de 2015.
A Pego es van apropar altres representats socialistes dels municipis de la Marina Alta per a conèixer les principals línies d’actuació d´aquest projecte.

El PSPV planteja un protocol d’accions que aniran desenvolupant-se des de les localitats fins a l’Estat. Una sèrie d’eines que, segons va explicar Alfred Boix, “funcionaran com una coral, com un missatge en 18.000 veus que puga arribar a tota la ciutadania i mobilitzar a la societat”. El líder socialista local, Enrique Moll, explicava que es planteja “reestructurar el partit, començar a treballar des de la base, recuperar afiliats […] i tendències de vot que estan eixint en la premsa”.

Aquest protocol d’accions es troba dins de les línies del PLAN HACER PSOE 2015; un pla que recull les conclusions i l’esperit dels debats del XXXVIII Congrés i que inclou la necessitat d’avançar en la consecució d’una organització viva, oberta, democràtica i plural; un pla per a la modernització, l´actualització i l´enfortiment del Partit Socialista. Un pla on la ciutadania i la militància seran el centre d’atenció de totes les accions que es desenvoluparan en el propers anys.
449 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!