El Pego continua sumant després de guanyar a casa contra el Requena

Els rogets ocupen el decé lloc a la classificació, però a tan sols tres punts dels setens classificats, en el que s’ha convertit la millor temporada dels pegolins en els darrers anys i més si tenim en compte que es tracta d’uns dels pressupostos més baixos de la categoria. El Pego es va imposar per la mínima ahir al camp del Cervantes, a l´Sporting de Requena, cuer de la tercera divisió i que ja ha consumat el seu descens de categoria. El partit va ser fluix ja que cap dels dos equips estaven jugant-se res, si bé des del club roget s’estan aprofitant aquests partits per a fer proves de cara a la propera temporada i donar minuts a jugadors que fins ara han tingut menys continuïtat, entre altres coses perquè les lesions i les baixes li donen molt poques variants a l’entrenador. Partit disputat físicament.

Possiblement si el Pego hagués estat encertat en alguna de les dos ocasions que van tindre als cinc minuts d’iniciar-se el partit ara parlaríem d’un altre resultat. El Pego va tornar a tindre el control absolut quan faltaven 10 minuts i fruit d’aquest domini al minut 81 Peralta va pujar per la seua banda i centrà la pilota al primer pal, a on Cebolla es va anticipar al seu marcador i va rematar sense deixar-la caure per a aconseguir l’únic gol del partit. Lema afirma que en cas d’haver marcat més prompte s’hagués vist un altre partit.

El públic en qualsevol cas està satisfet de l’esforç fet per l’equip en els darrers mesos i així ho va agrair al finalitzar l’encontre.

Per la seua banda, la derrota del Dénia a casa, retarda una setmana més el campionat, si bé l’objectiu dels deniers és guanyar la promoció a segona B. Respecte a l’Oliva, molt mal s’han posat les coses per als saforencs després de perdre el passat diumenge. Són penúltims i estan a 6 punts de la salvació.

Repassem ara la resta de partits del cap de setmana:

RESULTATS DELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

Divendres. 11/05/07 . A les 20:00 h. El Pego CF “B” va jugar en casa del Vilallonga CF perdent per un contundent 6 a 1 front al líder del grup, al qui li fa fer els honors.

Dissabte, 12/05/07 Al Camp del Cervantes.
10:00 h. Infantil A de Pego CF contra el del Pedreguer. Perd el del Pego per 0 a 2.

Diumenge, 13/05/07.
Al Camp del Cervantes.
18:00 h. Pego CF 1 – SC Requena 0
20:00 h. Juvenils del Pego CF 0 – Carlet CF “A” 2

BASQUET

Dels equips federats sols resta en competició el Junior Masculí jugant la Copa Federació. I aquest cap de setmana va jugar a Canals.

CB Canals 82 – CB Pego 55

NOTA: Al programa de l’Esport a Ràdio Pego d’aquest nit, tindrem com a convidats a l’entrenador i jugadors del Juvenil, ja que ahir acabaven la seua lliga.